Curs de scris despre UE

Centrul pentru Jurnalism Independent anunta cursul Reporting on the European Union: a virtual journalists’ trip to Brussels organizat de Media Development Center, Sofia, in colaborare cu International Institute for Journalism, Berlin, in cadrul activitatilor derulate de South East European Network for Professionalization of the Media (SEENPM).

Cursul – ce se va desfasura la Sofia, intre 22-26 ianuarie 2007 – este destinat jurnalistilor din presa scrisa, foarte buni cunoscatori ai limbii engleze, avand virsta sub 35 de ani, o experienta de presa de cel putin patru ani si interes fata de jurnalismul economic.

Detaliile:

Conform regulamentului retelei, fiecare membru poate trimite un singur participant. Deci, din Romania va pleca un singur ziarist.

Organizatorii vor asigura cazarea si masa de prinz.
Participantii trebuie sa isi acopere cheltuielile legate de transport si masa de seara . Nu se asigura diurna.

SEENPM este o retea ce reuneste 18 centre sau institute de media din sud-estul Europei. Reteaua ofera cursuri de pregatire pentru jurnalisti si pentru trainerii de media si deruleaza programe de schimburi de materiale jurnalistice. Reteaua este sustinuta financiar de guvernul danez (prin programul NAB), de Open Society Institute si de Swiss Agency for Development and Cooperation.

Candidatii sint rugati sa trimita un CV si o scrisoare de intentie in limba engleza pina la 24 decembrie 2006.

Persoana de contact: Mihaela Danga, coordonator SEENPM
E-mail: mihaela@cji.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *