Curăţă orice gură spurcată

Reclamă la pasta de dinţi Racco: “Cleans any dirty mouth” (“Curăţă orice gură spurcată”). Agenţia: By Vivas, Curitiba, Brazilia.

Sursa.

 1. Iulian Comanescu Reply

  Marius: era să te întreb dacă foloseşti vreo marcă, dar e o măgărie 🙂 De ce n-ai cumpăra-o? Mie mi se pare că problema pe piaţa pastelor de dinţi e să-ţi faci un pic de awareness. Poanta e “sonoră”. După aia vezi tu cum îţi comunici avantajul competitiv şi tot restul.

 2. alk Reply

  Iuliane, daca traduceai “gura murdara”, sint sigur ca Marius o cumpara. In definitiv si resturile de mincare dintre dinti sint tot mizerii. Asa, “traducindu-i” poanta, i-ai stricat cheful de achizitionat pasta de dinti. Sa te inveti minte sa mai divulgi subintelesurile…

 3. Iulian Comanescu Reply

  Alk: a, mă gândesc că “gură spurcată” se percepe ca sintagmă, dar la origine sunt convins că sensul lui “spurcat” a fost concret, ca în “apă spurcată”. Dar, desigur, asta nu înseamnă că am găsit o adaptare bună.

 4. Marius Muscalu Reply

  daca imi place reclama nu inseamna ca o sa cumpar si produsul….asta e problema unora din publicitate, cred ca tot ce e amuzant si cool vinde….

  de folosit folosesc blend-a-med, periuta electrica, apa de gura si ata dentara…. si merg la dentist odata la 6 luni. multumesc pentru intrebare, esti un dragut !

  alk, (cum dracu se pronunta?) poate pentru o gura spurcata ca a ta este buna pasta…. incearca pe ebay, poate o gasesti. te ajut daca vrei. daca ai postat comentariul sa intre lumea pe blogul tau “2.0” sa stii ca ai reusit. esti un talent, 2.0

 5. Marian Reply

  cool! de acord cu iulian, pentru campanie de introducere pe piata, de awarness, e foarte ok. de urmarit cu ce vin ca pas 2.

 6. vasilissa Reply

  ideea e asa, am retinut din prima un amanunt: tubul e verde. verde e mai rar pe la rafturi de paste de raschetat dintii. deci, o idee indrazneata din start. in fine, textul mi-a atras atentia, deci iar e un punct bun. de pornire. daca aflu si cum face sa imi spele nu numai cojile de ceapa dintre masele nu numai vocabularul, m-au cistigat de client. numai de nu ar avea gustul nasol… ca atunci prefer spurcaciunile mele…

Post your thoughts