Curăță orice gură spurcată

Reclamă la pasta de dinți Racco: “Cleans any dirty mouth” (“Curăță orice gură spurcată”). Agenția: By Vivas, Curitiba, Brazilia.

Sursa.

13 thoughts on “Curăță orice gură spurcată”

  1. Marius: era să te întreb dacă folosești vreo marcă, dar e o măgărie 🙂 De ce n-ai cumpăra-o? Mie mi se pare că problema pe piața pastelor de dinți e să-ți faci un pic de awareness. Poanta e “sonoră”. După aia vezi tu cum îți comunici avantajul competitiv și tot restul.

  2. Iuliane, daca traduceai “gura murdara”, sint sigur ca Marius o cumpara. In definitiv si resturile de mincare dintre dinti sint tot mizerii. Asa, “traducindu-i” poanta, i-ai stricat cheful de achizitionat pasta de dinti. Sa te inveti minte sa mai divulgi subintelesurile…

  3. Alk: a, mă gândesc că “gură spurcată” se percepe ca sintagmă, dar la origine sunt convins că sensul lui “spurcat” a fost concret, ca în “apă spurcată”. Dar, desigur, asta nu înseamnă că am găsit o adaptare bună.

  4. daca imi place reclama nu inseamna ca o sa cumpar si produsul….asta e problema unora din publicitate, cred ca tot ce e amuzant si cool vinde….

    de folosit folosesc blend-a-med, periuta electrica, apa de gura si ata dentara…. si merg la dentist odata la 6 luni. multumesc pentru intrebare, esti un dragut !

    alk, (cum dracu se pronunta?) poate pentru o gura spurcata ca a ta este buna pasta…. incearca pe ebay, poate o gasesti. te ajut daca vrei. daca ai postat comentariul sa intre lumea pe blogul tau “2.0” sa stii ca ai reusit. esti un talent, 2.0

  5. cool! de acord cu iulian, pentru campanie de introducere pe piata, de awarness, e foarte ok. de urmarit cu ce vin ca pas 2.

  6. ideea e asa, am retinut din prima un amanunt: tubul e verde. verde e mai rar pe la rafturi de paste de raschetat dintii. deci, o idee indrazneata din start. in fine, textul mi-a atras atentia, deci iar e un punct bun. de pornire. daca aflu si cum face sa imi spele nu numai cojile de ceapa dintre masele nu numai vocabularul, m-au cistigat de client. numai de nu ar avea gustul nasol… ca atunci prefer spurcaciunile mele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *