Cum să devii un Nimeni: lansarea

Azi, la Bookfest, de la ora 12.00 fix trecute:

Pe Radu Paraschivescu (în stânga mea) îl ştiţi poate din comentariile publicate în Evenimentul zilei (mostră: ziarul de azi). M-am bucurat de vorbele bune despre “Cum să devii un Nimeni”, fiindcă Radu e un tip care ştie să scrie cărţi cu potenţial de best seller (“Ghidul nesimţitului” precis vă sună cunoscut) şi are anvergura culturală necesară pentru a sesiza dacă e ceva în neregulă cu o carte.

Radu Gârmacea, ochelaristul, este redactor-şef la Humanitas şi mi-a redactat cartea. Cum spuneam şi la lansare, “Cum să devii un Nimeni” i se datorează în proporţie de cel puţin 40%. A avut răbdare, s-a comportat cam ca oamenii care te aşteaptă cu sticla de apă pe margine atunci când alergi la maraton, obiecţiile lui au fost nu foarte multe, dar utile, mi-am dat seama din secunda doi că sunt pe mâna cui trebuie.

Lume a fost ceva, aşa cum vedeţi. După ce-am zis ce-am zis ce-am zis de carte, i-am spus “mulţumesc” lui Gabriel Liiceanu, de la care am majuscula din “Nimeni” (în titlu):

Toată povestea s-a terminat cu autografe. Cred că am vândut în jur de 50 de exemplare la Bookfest, ceea ce e destul de bine din câte mi-au spus cei de la Humanitas.

Mulţumiri tuturor amicilor care au fost la lansare.

  1. c.i. Reply

    Eu am primit prima autograf. Stiam eu ca pe urma vor da navala fanii si fanele 🙂

  2. Paul Reply

    Iulian, felicitari, domnule 🙂 Promit sa te cumpar, la salariu, daca promiti ca te milostivesti de mine cu un autograf, cand mai treci pe aici 🙂
    Bravos !!! 🙂

Post your thoughts