Cum e Gheorghe + Drăgotescu?

La început, ideea mi se părea ciudată. Aud totuși că, de când a intrat pe Realitatea TV, face peste un punct de rating în medie. Și asta se întâmplă de la ora 23.00. Eu n-am văzut. Voi ce ziceți?

18 thoughts on “Cum e Gheorghe + Drăgotescu?”

 1. e ok. dintre toate incercarile lui gheorghe de pana acum asta mi se pare cea mai reusita. cred ca meritul e al corinei dragotescu. ag din cate a facut pana acum la realitatea parea sa nu isi fi gasit locul. emisiunea are un format care merge bine pe conflict, a avut noroc de biletele si alte acareturi atunci cand a inceput si cum clasa noastra politica nu da semne ca ar vrea sa iasa din conflicte de tot soiul, material ar putea sa aiba pentru cel putin un sezon.

 2. Ma uit, din cand in cand, ceea ce e foarte mult pentru Andrei Gheorghe. In continuare, insa, nu ma convinge ca realizator/moderator tv. Si are niste promo-uri atat de insipide, cel putin cel dinainte era groaznic. Acum e ceva mai bine, dar nu intr-atat sa nu-l schimb la primul calup publicitar.

 3. Pentru format…dragotescu e ok, gheorghe nu e ok…gheroghe e ok pentru alt tip de format. Nu e nici indeajuns de serios incat sa fie credibil si nu e nici indeajuns de amuzant incat sa fie vesel.

 4. corina il intregeste pe ag.
  amindoi se completeaza yin/yang si angreneaza bine emisiunea.
  gheorghe a fost obligat sa abandoneze calea infotainment-ului, in concurenta cu mircea badea care, cam la aceeasi ora, varsa la greu din borcanul cu populism, intr-un stil greu de concurat: serile astea l-am auzit spunind ca marketingul e o vrajeala inutila prin care se iau banii oamenilor degeaba, o pseudo-stiinta “despre nimic” cu multi termeni in engleza… asta in timp ce gheorghe le facea politicienilor analiza swot???!!! i mean… totusi… televiziune frate…
  am un nume pt. corina & andrei show: politica frate, politicul soro

 5. Interesant, civilizat…diferit fata de celelalte “talk-show-uri” care se difuzeaza aproximativ la aceleasi ore… altceva…si mult mai bun. Dar, este loc si de mai bine 🙂

 6. Sunt misto impreuna, se completeaza.

  Gheorghe era misto si inainte, acid ca soda caustica, dar era prea diferit de formatele de la Realitatea si de gusturile spectatorilor Realitatii.

  Acum se completeaza perfect cu Corina, si a trecut de la monologuri, iarasi nespecifice Realitatii (pana si Hurezeanu, Plesu, Liiceanu fac dialog) la concluzii, unde merge sa fie caustic.

  Despre Corina Dragotescu nimic de spus, doar o ziarista foarte, foarte buna, foarte corecta cu publicul, pusa prea rar pe sticla in favoarea unora care extrag concluzii cu barda.

 7. Iulian,

  sa nu uiti sa treci pe la casierie la realitatea

  PS
  ce nu ai vazut, emisiunea sau audienta? cred ca ultima, altfel nu te-ai fi entuziasmat atat…

 8. Mă, Roco, nu toată lumea trece pe la casierie pe la Realitatea, ca alții, sau pe la concurenta ei, ca tine. Eu trec pe la Comanescu SRL, de pildă. Faptul că zic de bine despre o televiziune sau alta nu este remunerat de acea televiziune, poți verifica asta la colegele tale. Întreabă-le despre sticla de whisky pe care țineau morțiș să mi-o bage în sacoșă după ce am spus că aveți un show bun, cu Cristi Andrei. Cred că s-a băut in-house sau s-a dat la altcineva, eu am refuzat-o.

  Știi care-i cusurul tău? Că în loc să te pui în locul altora, îi pui pe ei în locul tău.

 9. Iulian,

  ma simt bine in pielea mea si nu doresc sa fiu in rolul nimanui

  era o gluma pe care o folosim frecvent, pe aici, pe unde lucram cu totii si care nu implica nimic altceva; mai ales ca ne cunoastem de cativa ani..

  deci, daca simtul umorului ti-a ramas la fel… in cazul in care m-ai luat in serios si mergi la casierie la realitatea e posibil sa nu primesti nimic.
  banii sunt la gheorghe si dragoteasca sub forma de prima de performanta

  PS
  Confirm ca nu ai fost remunerat nici macar cu un whisky atunci cand ai spus ca site-ul antena3 e bun si ca iti place

 10. Sunt ying si yang, vorba textierului;)
  G. e mult mai cu picioarele pe pamant, in doi, D. a devenit putin mai zambareata. Mie mi-a placut teribil emisiunea in care i-au avut invitati pe Alina MUngiu, Codrin Stefanescu si Antonie Iorgovan…in care cei doi chiar s-au ridicat de la masa si au plecat…inhatase fraiele dialogului Alina…printre putinele emisiunile de la Realitatea la care ma uit, daca vreau sa si rad, la concluzii.

 11. imi placea de muream Gheorghe cand era la pro!
  Brici, spirt, figlio di putana, greucean de tot, curajos, un barbat dintr-o bucata, il admiram sincer.

  Acum, de cand e la Realitatea… parca beau un ceai de crusin, sa ma scuze Comanescu, dar asa simt!
  Iar despre Corinuta nu am comentarii nici pro nici contra, asa cum n-am ce zice despre o perdea corecta de la geamul vecinului. Va pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *