Cum am ajuns analist de sâni

Dacă, cumva, vă suprinde încadrarea acestui post în categoria “Adenauer”, cea cu chestiuni suspecte din media raportate pe HotNews.ro, trebuie să citiți mai departe, ca să vedeți de ce-am făcut-o.

S-or supăra sau nu amicii de la “Adevărul” pe mine, vestea a căzut ca o bombă pe capul meu plin de presa.nu și dezbaterea Traian Băsescu-Crin Antonescu. Pe când îl debriefam pe Mihnea Măruță încercând să aflu mai multe despre ce s-a întâmplat sâmbătă, la Cluj, unde Mihnea a moderat disputa celor doi candidați, Florina Tecuceanu de la ziarul menționat m-a abordat cu următorul brekin nius: Andreei Mantea i-a sărit un sân p-afară la “Dansez pentru tine”, pe când executa niște acrobații gypsy. A fost sau n-a fost premeditat? aceasta-i întrebarea.

Infamia petrecută puteți s-o vedeți cu ochii voștri, pe site-ul PRO TV.

Ca să înțelegeți: primesc cam odată sau de două ori pe săptămână diferite întrebări de la jurnaliști, pe felurite subiecte. Vorbim despre ratingurile lui Oprescu la Gâdea, acum vreo două week-enduri am fost la Antena 3 să vorbesc despre startul campaniei, lucru pe care îl făcusem și cu două zile înainte la Realitatea TV, odată m-a chemat chiar Radu Moraru ca să vorbim de halul în care a ajuns presa. Nu vă spun asta ca să mă laud, ci doar ca să vă dau contextul. Întrebarea Florinei m-a lovit cu pucu-n cap. Habar n-aveam de povestea cu sânul, aveam doar o vagă idee că există ceva numit Andreea Mantea etc.

Mă rog, n-am fost singurul mastolog (așa s-ar numi analist de sâni în greacă, cred…), vedeți articolul din “Adevărul” aici.

Acum pricepeți poate de ce-am încadrat postul la “Adenauer” – presa în campanie. “Adevărul” nu vrea politică. Și dacă nu e politică, e cam greu să găsești subiecte, eh?

Da, știu, oamenii mi-au pus o întrebare iar eu mă comport mișelește aici cu ei. O să mă mai caute din părți! Ca s-o dreg cât de cât, o să vă-ntreb: fiți sinceri, ați dat clicul pe linkul la PRO TV? Dacă da, atunci n-aveți dreptul să cârtiți la toată treaba. Și mai ales: ce credeți, a fost sau n-a fost? Premeditată, desigur.

15 thoughts on “Cum am ajuns analist de sâni”

 1. Am citit si articolul din Adevarul. Chestia aia cu fatuca asta care a pozat si in playboy, deci iata dovada clara ca acum a fost premeditat numai un barbat prost asezat pe scaun putea sa o gindeasca in relatie. In aceeasi logica, tin sa ii dau un caz semnatarului respectivului articol: niste prieteni l-au vazut mincind carne de porc asa ca sint absolut convinsa ca ceafa de porc de nu o mai gasesc prin congelator el mi-a furat-o. Dixit.:)

 2. Acel articol din adevărul este ori genail ori extrem de cretin. Cel puțin Paraschivescu este genial cu Jeanne Becu contesa du Barry. Citatul ăla în ziarul care se dă cu Tom și Jerry este buiaka!, nici nu știu cum să zic.

  P.S. E doar o țâță.

 3. Premeditat sau nu a fost beton. Eu am vazut in direct si zic ca NU. Parerea mea.
  Nu stiu insa daca ati observat ca asta nu a dus la cresterea notelor primite din partea barbatilor ci chiar dimpotriva, mai mult a femeilor din juriu !!!

 4. Optiunile politice ale domnisoarei Manta sunt evidente. E un protest la adresa conceptului de femeie obiect si de promovare sexista a femeii.

 5. Eftimie: hai că orice ziarist a făcut destule de d-astea… marele H.-L. Mencken, unul din părinții fondatori ai presei americane, se plictisea la primărie, unde fusese promovat de Baltimore Herald de “pe poliție”. Fiindcă nu prea avea ce scrie pentru gustul lui, a inventat o tâmpenie cu un om sălbatic care bântuia nușce cartier rezidențial. Tocmai citesc 🙂

 6. comanescule, nu e, bre, Basescu de vina. Uite, am vorbit io cu un analist politic, Melony, care mi-a zis ca era o tzatza de stanga. Deci Geoana e. Putea sa fie si Oprescu, dar numai daca era pe ascuns…

 7. sincer mi se pare un pic cam mult. nu inteleg de ce este nevoie de o dezbatere pe aceasta tema. este ceva firesc, normal, se intampla. acum ca adevarul nu se baga la politica este un lucru foarte tare, apreciez asta. chiar imi place idee. insa de aici pana la a umple pagina cu o dezbatere despre tate iesite din tricou e cam mult. 100 de filme, multe informatii…despre ce?

 8. Sunt curios cind le trece si se apuca de altceva. De exemplu finalul altui dans s-a lasat cu ruperea pantalonilor partenerului. Si asta INTENTIONAT, facea parte din scenariu. Daca se mai iau nenea astia doar de pieptul femeii si nu zic nimic de faza cu pantalonii incep sa cred ca… nu le plac femeile.

 9. Simona: da, domne, conșpirația e evidentă. Cineva mi-a zis chiar “Cârpă petrolistă de sâni a lui Patriciu”. Oare cât mă plătește ca să spun toate astea? Uneori nu știu nici eu cât.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *