Cum am ajuns analist de sâni

Dacă, cumva, vă suprinde încadrarea acestui post în categoria “Adenauer”, cea cu chestiuni suspecte din media raportate pe HotNews.ro, trebuie să citiţi mai departe, ca să vedeţi de ce-am făcut-o.

S-or supăra sau nu amicii de la “Adevărul” pe mine, vestea a căzut ca o bombă pe capul meu plin de presa.nu şi dezbaterea Traian Băsescu-Crin Antonescu. Pe când îl debriefam pe Mihnea Măruţă încercând să aflu mai multe despre ce s-a întâmplat sâmbătă, la Cluj, unde Mihnea a moderat disputa celor doi candidaţi, Florina Tecuceanu de la ziarul menţionat m-a abordat cu următorul brekin nius: Andreei Mantea i-a sărit un sân p-afară la “Dansez pentru tine”, pe când executa nişte acrobaţii gypsy. A fost sau n-a fost premeditat? aceasta-i întrebarea.

Infamia petrecută puteţi s-o vedeţi cu ochii voştri, pe site-ul PRO TV.

Ca să înţelegeţi: primesc cam odată sau de două ori pe săptămână diferite întrebări de la jurnalişti, pe felurite subiecte. Vorbim despre ratingurile lui Oprescu la Gâdea, acum vreo două week-enduri am fost la Antena 3 să vorbesc despre startul campaniei, lucru pe care îl făcusem şi cu două zile înainte la Realitatea TV, odată m-a chemat chiar Radu Moraru ca să vorbim de halul în care a ajuns presa. Nu vă spun asta ca să mă laud, ci doar ca să vă dau contextul. Întrebarea Florinei m-a lovit cu pucu-n cap. Habar n-aveam de povestea cu sânul, aveam doar o vagă idee că există ceva numit Andreea Mantea etc.

Mă rog, n-am fost singurul mastolog (aşa s-ar numi analist de sâni în greacă, cred…), vedeţi articolul din “Adevărul” aici.

Acum pricepeţi poate de ce-am încadrat postul la “Adenauer” – presa în campanie. “Adevărul” nu vrea politică. Şi dacă nu e politică, e cam greu să găseşti subiecte, eh?

Da, ştiu, oamenii mi-au pus o întrebare iar eu mă comport mişeleşte aici cu ei. O să mă mai caute din părţi! Ca s-o dreg cât de cât, o să vă-ntreb: fiţi sinceri, aţi dat clicul pe linkul la PRO TV? Dacă da, atunci n-aveţi dreptul să cârtiţi la toată treaba. Şi mai ales: ce credeţi, a fost sau n-a fost? Premeditată, desigur.

 1. vasilissa Reply

  Am citit si articolul din Adevarul. Chestia aia cu fatuca asta care a pozat si in playboy, deci iata dovada clara ca acum a fost premeditat numai un barbat prost asezat pe scaun putea sa o gindeasca in relatie. In aceeasi logica, tin sa ii dau un caz semnatarului respectivului articol: niste prieteni l-au vazut mincind carne de porc asa ca sint absolut convinsa ca ceafa de porc de nu o mai gasesc prin congelator el mi-a furat-o. Dixit.:)

 2. eftimie Reply

  Acel articol din adevărul este ori genail ori extrem de cretin. Cel puţin Paraschivescu este genial cu Jeanne Becu contesa du Barry. Citatul ăla în ziarul care se dă cu Tom şi Jerry este buiaka!, nici nu ştiu cum să zic.

  P.S. E doar o ţâţă.

 3. Marian S. Reply

  Premeditat sau nu a fost beton. Eu am vazut in direct si zic ca NU. Parerea mea.
  Nu stiu insa daca ati observat ca asta nu a dus la cresterea notelor primite din partea barbatilor ci chiar dimpotriva, mai mult a femeilor din juriu !!!

 4. ultimaemisiune Reply

  Te rog să nu neglijezi și tu elementara funcție de informare a presei, precum și respectul pentru timpul cititorului. Prin urmare, la ce secundă sare țâța?

 5. Nelu Reply

  Optiunile politice ale domnisoarei Manta sunt evidente. E un protest la adresa conceptului de femeie obiect si de promovare sexista a femeii.

 6. Iulian Comanescu Reply

  Ultimaemisiune: o, nu mai ştiu. Dar e o captură pe Adevărul, la linkul din articol.

  Nelu: da, şi ştii ce cred? Că Băsescu e de vină.

 7. Iulian Comanescu Reply

  Eftimie: hai că orice ziarist a făcut destule de d-astea… marele H.-L. Mencken, unul din părinţii fondatori ai presei americane, se plictisea la primărie, unde fusese promovat de Baltimore Herald de “pe poliţie”. Fiindcă nu prea avea ce scrie pentru gustul lui, a inventat o tâmpenie cu un om sălbatic care bântuia nuşce cartier rezidenţial. Tocmai citesc 🙂

 8. vasilissa Reply

  comanescule, nu e, bre, Basescu de vina. Uite, am vorbit io cu un analist politic, Melony, care mi-a zis ca era o tzatza de stanga. Deci Geoana e. Putea sa fie si Oprescu, dar numai daca era pe ascuns…

 9. otrava Reply

  sincer mi se pare un pic cam mult. nu inteleg de ce este nevoie de o dezbatere pe aceasta tema. este ceva firesc, normal, se intampla. acum ca adevarul nu se baga la politica este un lucru foarte tare, apreciez asta. chiar imi place idee. insa de aici pana la a umple pagina cu o dezbatere despre tate iesite din tricou e cam mult. 100 de filme, multe informatii…despre ce?

 10. Marian S. Reply

  Sunt curios cind le trece si se apuca de altceva. De exemplu finalul altui dans s-a lasat cu ruperea pantalonilor partenerului. Si asta INTENTIONAT, facea parte din scenariu. Daca se mai iau nenea astia doar de pieptul femeii si nu zic nimic de faza cu pantalonii incep sa cred ca… nu le plac femeile.

 11. Iulian Comanescu Reply

  Simona: da, domne, conşpiraţia e evidentă. Cineva mi-a zis chiar “Cârpă petrolistă de sâni a lui Patriciu”. Oare cât mă plăteşte ca să spun toate astea? Uneori nu ştiu nici eu cât.

Post your thoughts