Cum a scăldat-o Marina Almășan după ce-a dat-o de gard cu Revelionul

“Etnomanele și europretenții”, zice “Evenimentul zilei” într-un articol de Anca Simionescu și Ramona Dragomir, care face analiza Revelionului. E o analiză la locul ei; autoarele au vorbit și cu responsabilii de programe, printre care Mona Segall și Marina Almășan, câștigătoarea (PRO TV) și surpriza neplăcută (TVR 1), dar mi-au solicitat și mie părerea.

Mă rog, nu de ce spun eu acolo e vorba. Atunci când discuți cu oamenii direct implicați, obții lucruri interesante. Citiți, de pildă, ce spune stimata doamnă Almășan: “Nu orice program care nu atinge audiența scontată e un eșec.” Adică cum? Păi Eurovisionul TVR-ului, care s-a clasat pe locul al șaptelea, după posturi precum Kanal D sau Etno TV, e pasămite o reușită pentru că a ales o melodie “frumoasă, care să ne reprezinte țara”.

Ca să ajungă la acest gen de rezultat, producătoarea TVR a filmat un fel de casting pentru programul de Anul Nou, pe care l-a dat pe post în loc de program. Dar vina pe care și-o găsește în articolul linkuit e alta: “Am gândit prea european acest demers.”

Singurul comentariu la cele de mai sus e că sper ca Andi Lăzescu și ceilalți oameni din noul management au citit și ei articolul.

Share this...
Email this to someoneShare on LinkedInShare on RedditTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *