Cum a scăldat-o Marina Almăşan după ce-a dat-o de gard cu Revelionul

“Etnomanele şi europretenţii”, zice “Evenimentul zilei” într-un articol de Anca Simionescu şi Ramona Dragomir, care face analiza Revelionului. E o analiză la locul ei; autoarele au vorbit şi cu responsabilii de programe, printre care Mona Segall şi Marina Almăşan, câştigătoarea (PRO TV) şi surpriza neplăcută (TVR 1), dar mi-au solicitat şi mie părerea.

Mă rog, nu de ce spun eu acolo e vorba. Atunci când discuţi cu oamenii direct implicaţi, obţii lucruri interesante. Citiţi, de pildă, ce spune stimata doamnă Almăşan: “Nu orice program care nu atinge audienţa scontată e un eşec.” Adică cum? Păi Eurovisionul TVR-ului, care s-a clasat pe locul al şaptelea, după posturi precum Kanal D sau Etno TV, e pasămite o reuşită pentru că a ales o melodie “frumoasă, care să ne reprezinte ţara”.

Ca să ajungă la acest gen de rezultat, producătoarea TVR a filmat un fel de casting pentru programul de Anul Nou, pe care l-a dat pe post în loc de program. Dar vina pe care şi-o găseşte în articolul linkuit e alta: “Am gândit prea european acest demers.”

Singurul comentariu la cele de mai sus e că sper ca Andi Lăzescu şi ceilalţi oameni din noul management au citit şi ei articolul.

Post your thoughts