Cu întârziere, audiențele radio

Am avut probleme cu tabelele aici, prin urmare am lasat-o pentru altădată și uite-așa am uitat. Totuși, m-a sunat cineva să mă-ntrebe, așa că dați cu ochiul în excelul ăsta.

9 thoughts on “Cu întârziere, audiențele radio”

 1. Cred ca Radio Actualitati are nevoie de un PR bun. Si eu am fost surprins sa vad unde sunt ca si audienta si cred ca nu se folosesc deloc de asta, de faptul ca, totusi, sunt lideri pe un anumit segment.
  Guerrilla e la gara….pacat, mie imi place!!!!

 2. Multi factori, deloc neglijabili ,imping sondajele spre marginea subiectivitatii:
  1. “Haparatu’, maica”… Intreband mai multi ascultatori, domiciliati la mai putin de 100 de km. de Capitala, cu ce receptioneaza programele radio, ne-au raspuns – firesc – “La radio, domnilor”, “Cu aparatu ala, mama” s.a.m.d. La fel de firesc si amabil, multi dintre acestia ne-au aratat niste cutii din lemn, construite inainte de aparitia FM, cu care receptioneaza (pe unde medii, fireste) singurul post care emite pe aceste frecvente: Radio Romania Actualitati.
  2. “URBANU”-I DESEORI “RURAL'”.. Stim cu totii ca mai toate comunele cu peste 2500 de locuitori au devenit orase, asa ca cifrele din graficul audientei urbane sunt nereprezentative.
  Gataia, Ciacova, Flamanzi, Popesti-Leordeni, Budesti, Mihailesti sau Fundulea sunt doar cateva dintre sutele de orase, in care ascultatorii si-au dat cu parerea vizavi de posturile favorite.

 3. se lucreaza, iulian, la ameliorare
  in ecuatia asta intra mai multi factori… pretul fiind cel mai important
  piata de radio este destul de saraca si se incearca, de fiecare data, sa se ajunga la un raport optim cost/rezultate… asa cum stii costurile sondajelor sunt suportate de posturile de radio si de agentiile interesate… ce vreau sa spun este ca toata lumea este interesata de existenta unor cifre de audienta cat mai relevante
  ara intentioneaza acum sa modifice (in bine spun eu) metodologia de sondare… in scurt timp se vor afla rezultatele acestor intentii

 4. Qelul: cool. Nu sunt de parere ca in situatia data trebuie revolutie, ci evolutie 🙂

  Imi dai de stire cand se schimba lucrurile?

  officeATcomanescuDOT.ro, in ideea ca nu mai primesc nici comunicate de la voi…

 5. iti dau de stire
  dar nu ai cum sa primesti de la noi asta. comunicatul trebuie sa vina de la ara. noi suntem doar membri in ara
  si io stiu de ce nu-ti mai trimite andreea?… s-o fi bosumflat pe tine 🙂

 6. Andreea nu cred că s-a bosumflat, mi-a pierdut urma. De la ARA primesc, dar ca de obicei voi știți mai multe despre piața voastră ca mine, și cu cât am mai multe puncte de vedere, e cu atât mai bine.

 7. i-am redat io andreei urma… ca sa nu mai amushineze’n vant 🙂
  evident ca-ti voi spune si opinia mea… doar ca nu pot cum pentru ca sa ma iecsprimez inainte de a face ara public, in mod oficial, ce hotaraste in privintza metodologiei de sondare… nu ar fi fair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *