Cu ce m-am mai ocupat (dar nu singur): Frăţia vinului

Cum spuneam pe la începutul anului, mi se pare că sezoanele astea action-ul o să fie în televiziune. Din mai multe proiecte începute cu Indie Studio, primul o să se vadă începând de miercuri, de la ora 23.00, pe TVR 2:

Promo Fratia vinului, TVR 2, 2011 from Indie Studio on Vimeo.

Pe Cătălin şi Adrian Păduraru s-ar putea să îi cunoaşteţi. Adrian e junele-prim din “Declaraţie de dragoste” şi, mai nou, proful rupător de inimi cu maşină supărată din “Bună! Ce faci?”, un film pe care e păcat dacă l-aţi ratat. Cătălin e bine cunoscut în lumea vinului ca membru în nu ştiu câte catralioane de jurii, critic autorizat, tatăl degustătorilor şi o mulţime de alte chestii, inclusiv faptul că a fondat Vinexpert, distribuitor din care şi-a făcut exitul nu demult.

Formatul e creat de Indie Studio/Ana-Maria Caia, iar emisiunea e filmată şi montată de Andrei Gorgan, adică e vorba de gaşca de la Bazar, dar cu Adrian şi Cătălin în locul prietenului nostru Răzvan Marc. O să găsiţi destule în emisiune şi despre locuri, nu numai despre strugurii care cresc în locurile respective. Mie mi-a făcut plăcere să mă-ntorc la meserie pentru treaba asta, am scris o parte din scenariile care s-au filmat până acum, m-am jucat de-a copywriter-ul pentru promo-ul de mai sus şi am produs parţial o serie de episoade. Treburi despre care ştiţi poate că îmi plac.

  1. Marian Stavaroiu Reply

    Un degustător profesionist de vinuri e scump şi greu de găsit. Aşa că îmi permit să vă propun o idee de afacere, ca la “Arena leilor“ : Luaţi 100 de degustători amatori, le daţi ABSOLUT GRATUIT vinul în cauză şi apoi îi puneţi să voteze şi să comenteze.
    Bun, e clar, şef de echipă avem. 🙂 Aştept încă 99 de candidaturi.

Post your thoughts