Cu ce m-am mai ocupat (dar nu singur): Frăția vinului

Cum spuneam pe la începutul anului, mi se pare că sezoanele astea action-ul o să fie în televiziune. Din mai multe proiecte începute cu Indie Studio, primul o să se vadă începând de miercuri, de la ora 23.00, pe TVR 2:

Promo Fratia vinului, TVR 2, 2011 from Indie Studio on Vimeo.

Pe Cătălin și Adrian Păduraru s-ar putea să îi cunoașteți. Adrian e junele-prim din “Declarație de dragoste” și, mai nou, proful rupător de inimi cu mașină supărată din “Bună! Ce faci?”, un film pe care e păcat dacă l-ați ratat. Cătălin e bine cunoscut în lumea vinului ca membru în nu știu câte catralioane de jurii, critic autorizat, tatăl degustătorilor și o mulțime de alte chestii, inclusiv faptul că a fondat Vinexpert, distribuitor din care și-a făcut exitul nu demult.

Formatul e creat de Indie Studio/Ana-Maria Caia, iar emisiunea e filmată și montată de Andrei Gorgan, adică e vorba de gașca de la Bazar, dar cu Adrian și Cătălin în locul prietenului nostru Răzvan Marc. O să găsiți destule în emisiune și despre locuri, nu numai despre strugurii care cresc în locurile respective. Mie mi-a făcut plăcere să mă-ntorc la meserie pentru treaba asta, am scris o parte din scenariile care s-au filmat până acum, m-am jucat de-a copywriter-ul pentru promo-ul de mai sus și am produs parțial o serie de episoade. Treburi despre care știți poate că îmi plac.

2 thoughts on “Cu ce m-am mai ocupat (dar nu singur): Frăția vinului”

  1. Un degustător profesionist de vinuri e scump și greu de găsit. Așa că îmi permit să vă propun o idee de afacere, ca la “Arena leilor“ : Luați 100 de degustători amatori, le dați ABSOLUT GRATUIT vinul în cauză și apoi îi puneți să voteze și să comenteze.
    Bun, e clar, șef de echipă avem. 🙂 Aștept încă 99 de candidaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *