Cu ce am fost (foarte) ocupat: www.presa.nu

Bun, deci așa arată:

Picture 18

Presa.nu e a lui Andrei Gheorghe și încearcă să descâlcească vremurile pe care le trăim prin filtrul media. Nu e un site despre media, cum e blogul ăsta, ci despre politică, economie, cultură și altele așa cum se văd în media. I-am dat drumul rapid, o să remediem o serie întreagă de lucruri din mers. Sunt trei oameni care au scris, Gheorghe, Mihnea Măruță și eu, dar se vor adăuga și alții. Vedeți mai multe depre ce se-ntâmplă acolo în textul lui Gheorghe. Dacă aveți sugestii, le aștept cu drag.

Share this...
Email this to someoneShare on LinkedInShare on RedditTweet about this on TwitterShare on Facebook

15 thoughts on “Cu ce am fost (foarte) ocupat: www.presa.nu”

  1. Mersi de urări. Apropo de Voxpublica, e un site în care niște băieți deștepți își dau cu părerea, integrat în sistem. Presa.nu are analize (și informații), și nu opinii, și nu e din sistem.

  2. Dacă pînă și Andrei Gheorghe a ajuns să se sature de înjurături la teve, se cheamă că s-a exagerat de-a dreptul… Sper doar să reușească să vină doar cu “informații”, nu cu “opinii”, pentru că, de fapt, cred că e foarte greu să ții linia de mijloc, mai ales cînd ești de factura unui sanguin… Baftă!

  3. va voi citi pe tine si pe Mihnea…. si pe ceilalti
    m-am blocat la “Toată lumea citește urlând!” si am renuntat la “Noi, toți ceilalți’ … daca apar schimbari sunt convins ca le voi vedea la tine sau la Mihnea.

    Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *