Cu ce am fost (foarte) ocupat: www.presa.nu

Bun, deci așa arată:

Picture 18

Presa.nu e a lui Andrei Gheorghe și încearcă să descâlcească vremurile pe care le trăim prin filtrul media. Nu e un site despre media, cum e blogul ăsta, ci despre politică, economie, cultură și altele așa cum se văd în media. I-am dat drumul rapid, o să remediem o serie întreagă de lucruri din mers. Sunt trei oameni care au scris, Gheorghe, Mihnea Măruță și eu, dar se vor adăuga și alții. Vedeți mai multe depre ce se-ntâmplă acolo în textul lui Gheorghe. Dacă aveți sugestii, le aștept cu drag.

 1. vecinu Reply

  concurenta si la Voxplubica 🙂
  cool
  sper sa tina proiectul asta

 2. Jean Valjean Reply

  Arata foarte bine, mult succes !
  Apropo, ce are la baza, wordpress sau drupal ?

 3. Iulian Comanescu Reply

  Mersi de urări. Apropo de Voxpublica, e un site în care nişte băieţi deştepţi îşi dau cu părerea, integrat în sistem. Presa.nu are analize (şi informaţii), şi nu opinii, şi nu e din sistem.

 4. vasilissa Reply

  Dacă pînă şi Andrei Gheorghe a ajuns să se sature de înjurături la teve, se cheamă că s-a exagerat de-a dreptul… Sper doar să reuşească să vină doar cu “informaţii”, nu cu “opinii”, pentru că, de fapt, cred că e foarte greu să ţii linia de mijloc, mai ales cînd eşti de factura unui sanguin… Baftă!

 5. parvan Reply

  va voi citi pe tine si pe Mihnea…. si pe ceilalti
  m-am blocat la “Toată lumea citeşte urlând!” si am renuntat la “Noi, toţi ceilalţi’ … daca apar schimbari sunt convins ca le voi vedea la tine sau la Mihnea.

  Succes!

Post your thoughts