Cristina Modreanu și-a deschis blog

Dedicație pentru Comanescu: Teatrul De Azi (cu majuscule la fiecare cuvînt, deci e vorba de o instituție ;)).

Pare să fie profy, impersonal ca sticlirea aceea de ochelari… mă rog, e cu teatru, chestii de alea de-ale lor… vorba aceea: pentru fanii genului.
(Știrea îmi vine de la Marius Ianuș.)

11 thoughts on “Cristina Modreanu și-a deschis blog”

 1. Cristina e o fata desteapta, scrie misto si are ceea ce-n cazul anumitor barbati s-ar chema cojones. Prea culta-n cap pentru gustul meu, dar nu toti trebuie sa scrie ca pentru ciobanu’ de la munte…

 2. Initiativa e laudabila (mai ales ca a venit de la sine … vorbeam zilele trecute de astea). Pare sa fie destul de “targetat” dar poate o sa ne tina “in flux” cu ce mai e prin teatru la ora actuala. E o colectie de articole. E mai degraba un blog de prezentare si nu un blog pe care oameni comenteaza (de aceea nici nu vad prea multi comentatori).

 3. Probabil Cristina este o fata desteapta si probabil ca scrie si misto, daca e sa-l credem pe Ciudatu. Nu cred insa ca ar avea cojones: eu am dat peste ea intimplator acu’ fo’ doua dimineti la TVR si am remarcat in primul rand un decolteu ce lasa la foarte buna vedere niste sani dementiali! (cinste operatorului!). Nu a mai contat ce spunea Cristina, sanii spuneau totul. Deci, in primul rand, Cristina este o fata foarte misto, restul e literatura.

 4. Intrebare: Este oare “politically incorrect” sau “deviant” sa imi imaginez un pictorial al Cristinei Modreanu?

 5. Florin, eu nu sint don giovanni – nu stiu cum ai putut sa-ti imaginezi asa ceva…
  Despre Cristina Modreanu nu as vorbi niciodata asa – e o femeie foarte frumoasa, dar cea mai sexy calitate a ei e, pentru mine, eleganta intelectuala.

 6. baieti, vad ca v-ati cam incins…asta nu e rau. am un singur comentariu pt don giovanni ca sa nu-l lasam fara raspunsuri la probleme de viata. Comentariul “Nu a mai contat ce spunea Cristina, sanii spuneau totul”, este replica tipica a barbatului roman misogin pana la ultima consecinta. faptul ca acesta este urmat de intrebarea “Este oare “politically incorrect” sau “deviant” sa imi imaginez un pictorial al Cristinei Modreanu?” trebuie luat in continuarea aceleiasi “scoli de gandire” care se vede la cel mai inalt nivel..iata, pana si pe celebrul blog al celebrului domn comanescu. care acum cateva luni, cand am indraznit sa-i critic blogul intr-un articol din Gandul ma invita la o cafea ca sa-mi explice cum devine treaba. n-am de gand sa fac vreun pictorial, dar cand scot urmatoarea carte o sa-l avertizez si pe don giovanni, promit solemn:))
  pana atunci ma gasiti la [SPAM]

 7. Ooops, eram sigur ca intrebarea mea, voit retorica de altfel, a fost politically incorrect, misogina, sexista, etc. Nu-sh’ de ce trebuie sa te faci ca nu ai vazut si admirat ceea ce era de vazut si sa nu ignori comentariile nefericit plasate contextual atunci(ora, emisiune, moderatori) ale Cristinei. Vorba aia: a picture can tell a thousand words! Ca sa duc “deviatia” mai departe si sa o exasperez pe Cristina in continuare, desi ar trebui sa fie in primul rand o forma de flatare, la ora la care a aparut ea pe sticla asa de frumoasa si de sexi (fara nici o ironie!), im beau cafeaua “evaluind” misogineste prezentarile de “lingerie” de pe Fashion si motivandu-ma astfel pentru ceea ce va urma (bune, rele,…) in cursul zilei. Am ales atunci sa raman in schimb, bineinteles, targetat pe Cristina si appealul ei.
  Apropo de “pictorial” (in lipsa unui termen mai bun): o femeie frumoasa si desteapta, un fotograf “de arta” (un Helmut Newton autohton) si un rezultat pe masura. Asta-i pohta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *