Credeați c-am scăpat de ea?

Marina Almasan

Marina Almasan

Se întoarce. Unde altundeva decât la TVR? De data asta sâmbăta, într-o companie aleasă, constând într-un papagal vorbitor, pe nume Teverel, Bebe Sexologu și Prințul Paul de România lui Iliescu, împreună cu principesa Lia, specialistă în soacre – fiindcă de asta va fi vorba, probabil în conexiune cu criza economică modială. Sâmbătă, 11 octombrie, ora 14.20, “Ne vedem la TVR”. Vedeți-vă, eu n-o să vă.

16 thoughts on “Credeați c-am scăpat de ea?”

 1. maama, chiar ca am uitat de ea, dar acum mi-am adus aminte de emisiunile de “Ceaiul de la ora 5” care era cat de cat acceptabila, imi aduc aminte de editiile speciale de Craciun cu Mos Craciu. cum cred ca nu prea va mai prinde.

 2. cel mai penibil la femeia asta era ca mintea telespectatorii in emisiunile ei cu invitati care erau platiti sa mearga dupa un scenariu,chipurile erau evenimente reale,desi era clar ca totul este scenariu cu actori prosti…ca si ea !

 3. Vai noua. Si cind ma gindesc ca platesc abonament pentru asta. Se pare ca de ea, de Socaciu (barba-su) si de gandaci nu vom mai scapa nici dupa un razboi atomic.

 4. pai evident ca ca la TVR, locu unde fosilele supravietuiesc mai mult decat in permafrost. curios e ca daca vrei sa te angajezi la astia ti se cer mai multi ani de experienta decat are ea. deci putem spune ca e o tanara speranta. inca un experiment TVR-istic pe banii dvs, dragi contribuabili. ca doar tvr-ul are un rol strategic acela de a produce programe culturale cu papagali si printi…

 5. Ioi, istenem ce m-am speriat. Prima dată din titlu am crezut că e vorba de Iuliana Marciuc. Apoi am aflat că este vorba și de ea, pe lângă cealaltă.

  Mi se pare neprofesionist din partea ta Iulian să protestezi, chiar și glumeț, la asemenea prezeță TV atâta timp cât Florin Busuioc încă mai vorbește și emite judecăți de valoare la rubrica Meteo de la ProTV. Eu cred că acel om este adevăratul cancer, Almășanca e poezie pe lângă ăla.

 6. De unde ai dom`ne poza asta ??? Sa nu-mi spui ca e recenta ca nu te cred ! Daca e asa inseamna ca stiinta face mari minuni.

  Si DA, sunt de acord cu eftimie (de mai sus): mai ceva ca Florin Busuioc nu se exista domnule.

 7. e clar, nu urmariti programele tvr. mai, femeile astea n-au disparut niciodata. ele tot timpul au avut ceva de facut pe sticla publica. ca nu le mai vedem noi, e adevarat. ca nu se mai uita nici bunica la tvr.

  almasan avea aceeasi emisiune si anul trecut, am prins eu vreo doua editii in reluare noaptea. vreo 15 invitati in fiecare, dintre care cate o treime n-au reusit sa scoata niciun cuvant.

  da’ de aia nu se intoarce nimeni niciunde. pur si simplu toata lumea tvr sta pe loc.

 8. @eftimie: daca nu l-as fi auzit pe c.st. vorbind intr-un interviu la city (la “muzici cu personalitate”), as fi ramas cu impresia pe care mi-a lasat-o la tvr: un inchipuit cu fandoseli semiculte, cu varza a la cluj in creier.
  dar in emisiunea aia de la radio descopeream un tip cu mare bun-simt si cu idei super-tari! un adevarat! un tip pe care l-as fi luat la mine in casa.
  gazda radiofonica (mogadiscio), fie cam distrat de data aceea, fie absobit de discutie, fie cu gindul la salariul restant cu lunile…, uita sa aminteasca din cind in cind numele invitatului (regula de abc). din context mi-am dat seama ca e c.st.
  dupa care i-am mai dat o sansa omului, am mai incercat sa ma uit la vreo 2 emisiuni din alea cu fotolii… dar n-am rezistat! in afara de puiu pascu & band, era totul super-vomitiv!
  poate ca tvr-ul trage in jos, aplatizeaza, “lobotomizeaza”…

 9. Bre, da’ ce-ai, donle, cu stimatii oameni care intra pe blogul tau? E vreun experiment in care ii incerci pe cititori, ca sa vezi pina unde ii tine inima si-asa slabita de restul emisiunilor de la tvr si nu numai? haidi, domnu iulian, ca imi stetu inima-n loc. se intoarce almasanca, pffffu, cred ca pe partea ailalta, ca oricum doarme somnul celor mai senini oameni din televiziune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *