Corina Dragotescu, suparata din cauza schimbarilor de la “Adevarul”

Corina Dragotescu, director editorial la “Adevarul”, e nemultumita de echipa de management pe care o alcatuieste Dinu Patriciu, devenit actionar majoritar dupa ce a cumparat pachetul de control al ziarului de la Anna-Maria Tinu. Intr-o declaratie pentru NewsIn, ea spune ca este “surprinsa, chiar socata” ca i se ia echipa de management; Dragotescu nu se poate referi decat la plecarea lui Aurelian Amuraritei din functia de director executiv. Jurnalista mai vorbeste despre “niste oameni care nu cred in echipa de aici” in noul management-Patriciu; trimiterea ar putea fi la Razvan Corneteanu, care si-a anuntat ieri plecarea din Ringier, dupa 13 ani de semnat condica la compania elvetiana, insa nu a confirmat informatiile care il dau ca manager la structura de presa a petrolistului.

Din echipa Patriciu ar putea face parte o serie de manageri de nivelul doi de la Ringier, conform zvonurilor din piata. Catalin Tolontan mai relateaza pe blogul lui ca Adrian Halpert, redactorul-sef de la “Libertatea”, este curtat pentru pozitia nr. 1 la “Adevarul”, desi orientarea actuala a ziarului este quality, iar Halpert a avut un succes incontestabil cu cel mai important tabloid din Romania. Alte zvonuri din piata il dau la “Adevarul” pe Sorin Rosca-Stanescu.

Stirea NewsIn:

Corina Dragotescu: “Sunt socata ca mi se ia echipa”

Corina Dragotescu, directorul editorial al cotidianului “Adevarul”, s-a declarat nemultumita de faptul ca patronul ziarului, Dinu Patriciu, ii schimba echipa de management si va trebui sa lucreze cu “oameni care nu cred in produsul ‘Adevarul'”, potrivit declaratiilor acordate NewsIn. “Sunt surprinsa, chiar socata de faptul ca mi se ia echipa”, a declarat marti, pentru NewsIn, Corina Dragotescu, director editorial al cotidianului “Adevarul”. Corina Dragotescu s-a aratat nemultumita de faptul ca actionarul majoritar al cotidianului “Adevarul”, Dinu Patriciu, va alcatui o noua echipa care nu crede in produsul pe care il va administra.

“In momentul in care un om vine si iti distruge echipa cu care ai lucrat si ai tinut un ziar sus, nu poti fi decat nemultumit. Vreau sa vad exact ce echipa vine. Din cate stiu, sunt niste oameni care nu cred in echipa de aici si nici in produsul ‘Adevarul'”, a adaugat Dragotescu.

“Patriciu nu a crezut in noi, ne-a cumparat la pachet. Presa este o afacere, dar nu ca si cea de la pompa (de benzina – nr.)”, a completat directorul editorial de la “Adevarul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *