Corina Dragotescu pleaca

Zice Bradut pe Jurnalismonline.ro. Eu zic ca la Vintu.

UPDATE: NewsIn adauga: sau la Antena 3. “Nu pot sa lucrez cu un om (Razvan Corneteanu – n.NewsIn.) care a rupt o redactie si a mutat-o in alt loc”, spune Corina Dragotescu pentru agentia lui Vintu.

Stirea completa NewsIn:

Corina Dragotescu a parasit “Adevarul” si se indreapta spre televiziune
16 noiembrie 2006 17:18:13
Directorul editorial de la cotidianul “Adevarul” l-a anuntat pe Dinu Patriciu ca doreste despartirea de ziarul pe care acesta il patroneaza si ca doreste sa se indrepte spre televiziune, unde are oferte de la Realitatea TV si Antena 3
“Azi am luat masa cu domnul Patriciu si l-am anuntat de intentia mea de a parasi ‘Adevarul’, dupa care am mers impreuna in redactie si am facut public anuntul”, a declarat joi, pentru NewsIn, Corina Dragotescu, directorul editorial de la “Adevarul”.
Dragotescu a explicat motivele care au determinat-o sa ia decizia despartirii de trustul condus de Dinu Patriciu, “diferentele de viziuni” si “managementul ziarului”. “Nu cred ca este potrivit un transplant de management dintr-un loc in altul. Nu pot sa lucrez cu un om (Razvan Corneteanu – n.r.) care a rupt o redactie si a mutat-o in alt loc”, a explicat Dragotescu.
In momentul de fata, fostul director editorial al cotidianului “Adevarul” si-a inaintat cerere de concediu, pana la 1 decembrie, care este ultima zi de lucru la “Adevarul”.
Dragotescu a precizat ca are doua oferte in acest moment si se gandeste pe care dintre ele sa o accepte. “Sunt in discutii inaintate cu trustul Realitatea Media, pentru un talk-show saptamanal, pe teme politice si de actualitate, la Realitatea TV, dar si sa public de doua ori pe saptamana in ‘Cotidianul’. A doua oferta vine de la Antena 3, unde ar trebui sa moderez un talk-show saptamanal si o emisiune zilnica de o ora”, a completat Dragotescu.
In urma cu o luna, Corina Dragotescu a declarat pentru NewsIn ca va pleca “in prima secunda, daca intervine cineva in politica editoriala”.

Reporter Catalin Daniel Cocos
Editor Larisa Ghitulescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *