Copos-blogos

Pe fansite-ul Rapid, Fzr.ro, Gheorghe Copos si-a facut blog: Http://Copos.fzr.ro. Prima insemnare dateaza din 7 septembrie si incepe cu niste regrete ale afaceristului, care spune ca a neglijat discutiile cu suporterii: “Multe mi s-au mai tras de la faptul ca n-am dat importanta cuvenita dialogului cu voi!”

Cum sunt bata la fotbal, n-o sa ma refer la ce zice Copos in insemnarile lui. O sa remarc doar ca omul nostru nu este agramat si scrie destul de curgator. Daca nu i-a editat nimeni insemnarile e cu atat mai bine. Ce-ar putea vrea Copos cu blogul lui? Poate sa castige niste popularitate, iar asta nu se refera doar la ce i s-a “tras” din cauza lipsei de dialog cu fanii rapidisti, ci si la problemele cu justitia.

De-o fi asa sau nu, Copos e al doilea om politic cu intentii cunoscute de blog, dupa Adrian Nastase, si primul care si le-a concretizat. Daca in insemnarile lui vom gasi si povesti politice/de afaceri/cu justitia, probabil ca interesul va creste. Si-asa, totusi, comentariile la insemnarile lui sunt de ordinul zecilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *