Conferinta despre bloguri la Olimpiadele Comunicarii

Am fost azi la una din interesantele conferinte din cadrul Olimpiadelor Comunicarii. Personal, am fost atras doar de conferinta de la 12,00, al carei amfitrion a fost Mihai Morar, cel care ne intreba deunazi cum sa modereze eventul. A fost ok, iar Mihai s-a descurcat de minune. Ne-au vorbit despre bloguri, in ordine, Ionut Oprea, Cristi Manafu, Razvan Crisan si Antonio Eram, cu care am si discutat un strop la final.

Multe chestii interesante despre ce s-a discutat, foarte probabil cu sunet si imagine, vor aparea in blogosfera in curand. Subsemnatul nu a putut face nimic din cauza ca laptopul sau este letargic pentru o perioada de cateva saptamani. Esentialul subiectelor l-as reproduce astfel (in ordinea in care le-am retinut):

blogul=CV?

motive pentru care sa iti faci un blog

motive pentru care sa nu iti faci un blog

specii de bloguri si cu ce se mananca ele

A, sa nu uit! Ovidiu de la Antena3.ro a spus ca mai au nevoie de un redactor online. Din pacate nu am mai multe amanunte, Ovidiu a primit un telefon aproape de finele conferintei si a “dezertat”. Nu stiu daca in cele cateva ore care au trecut postul s-a ocupat sau nu, pentru mai multe anunturi privind joburile in mass-media va invit sa vizitati lista Cristinei Hurdubaia.

Astept(am) reactii, eventual cu poze si filme, pe blogosfera.

5 thoughts on “Conferinta despre bloguri la Olimpiadele Comunicarii”

  1. Salut. Da, am dezertat caci eram cerut la job. Avem pe cineva in probe la site, insa stau cu ochii si pe blogurile studentilor. Azi am fost placut surprins de cate maini s-au ridicat – din partea tinerilor cu blog personal. Este foarte, foarte bine si cred ca le voi menaja pe colegele de la HR de acum inainte…

  2. Salut, Am pus prezentarea mea la mine pe blog, si au aparut si prezentarile si inregistrarile audio pe site-ul Olimpiadelor.

    In plus, deja am inceput sa raspund la intrebarile suplimentare pe care mi le-au adresat pe email dupa conferinta fetele care isi notau adresa mea de email (atu vazut ca a fost util sa le-o dau?:P) si va puteti bucura tot pe clickio.ro de raspunsurile la primele intrebari.

    Felicitari organizatorilor(Ethos/Selenis), a fost o conferinta reusita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *