Conferinţă de presă despre Codul Civil la ActiveWatch, luni

ActiveWatch – Agenţia de Monitorizare a Presei organizează luni, de la ora 11.00, o conferinţă de presă pe tema codului penal şi a celui civil. Preiau anunţul fiindcă în codul civil sunt nişte prevederi care implică mass media de te doare mintea, mai rele ca legea presei a lui Ceauşescu. Începe să devină o problemă de libertăţi democratice.

Invitaţia:

Luni, 30 martie 2009, ora 11.00 va invitam la sediul ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei din Calea Plevnei 98 la conferinta de presa prilejuita de lansarea Campaniei “Opriti Codurile!”

Campania “Opriti Codurile!” este reactia organizatiilor civice si de presa la aprobarea de catre Guvernul Romaniei a Codurilor Penal, Civil, de Procedura Penala si de Procedura Civila fara o reala dezbatere publica prealabila. Actiunea guvernului incalca Legea 52/2003 privind transparenta decizionala.

Organizatiile initiatoare atrag atentia ca elaborarea acestor acte normative nu trebuie sa fie un demers pur tehnic, ci trebuie sa reflecte prioritati fundamentale ale societatii.

Va asteptam alaturi de noi!

Pentru confirmari si mai multe informatii despre eveniment, va rugam sa contactati Agentia de Monitorizare a Presei, persoana de contact – Paul Chioveanu, Coordonator de program Buna Guvernare, e-mail: paul@mma.ro, tel. 0721 200.459.

  1. Mircea Popescu Reply

    As fi preluat si eu pe blog de la tine, dar 28 anuntat pentru 30 e prea scurt timpul. Pacat, chestia asta merita niste publicizare.

Post your thoughts