Concursul Inovația în media – cinci texte până luni, la prânz

Până acum, avem cinci înscriși la “Inovația în media românească”, concursul nostru de texte. Miza: trei invitații, altfel destul de costisitoare, la Conferința “Inovația în media” – Howard Johnson, 11 octombrie 2007, vorbitori: Jim Chisholm, Cătălin Tolontan, Dragoș Stanca și alții (aici mă trec și pe mine).

Textele se găsesc după cum urmează: în subsolul anunțului de lansare a concursului, adică aici, pentru Simina Mistreanu și Gabi. La Nenea Cosmos, Jeg și În România.

Tot aici găsiți și condițiile concursului, dintre care cele mai importante sunt: comentariu/eseu cu tema “Inovația în media românescă după 1989”, lungime aproximativ 2000-5000 semne, până duminică, 7 octombrie.

Bravo tuturor celor care au trimis texte, fiindcă totul este “peste linie”. Nu pot să-mi declar preferințele pentru niciunul dintre cele cinci comentarii, dar precum se poate vedea la linkul pe care l-am dat, nu excludeam nici varianta să nu existe nici un candidat eligibil, la cum se desfășoară uneori lucrurile pe internetul românesc.

Am închis comentariile aici ca să nu risipim discuția, ea poate continua mai jos. Detalii despre conferință la InovatiaMedia.ro