Concursul Inovaţia în media – cinci texte până luni, la prânz

Până acum, avem cinci înscrişi la “Inovaţia în media românească”, concursul nostru de texte. Miza: trei invitaţii, altfel destul de costisitoare, la Conferinţa “Inovaţia în media” – Howard Johnson, 11 octombrie 2007, vorbitori: Jim Chisholm, Cătălin Tolontan, Dragoş Stanca şi alţii (aici mă trec şi pe mine).

Textele se găsesc după cum urmează: în subsolul anunţului de lansare a concursului, adică aici, pentru Simina Mistreanu şi Gabi. La Nenea Cosmos, Jeg şi În România.

Tot aici găsiţi şi condiţiile concursului, dintre care cele mai importante sunt: comentariu/eseu cu tema “Inovaţia în media românescă după 1989”, lungime aproximativ 2000-5000 semne, până duminică, 7 octombrie.

Bravo tuturor celor care au trimis texte, fiindcă totul este “peste linie”. Nu pot să-mi declar preferinţele pentru niciunul dintre cele cinci comentarii, dar precum se poate vedea la linkul pe care l-am dat, nu excludeam nici varianta să nu existe nici un candidat eligibil, la cum se desfăşoară uneori lucrurile pe internetul românesc.

Am închis comentariile aici ca să nu risipim discuţia, ea poate continua mai jos. Detalii despre conferinţă la InovatiaMedia.ro