Comunităţile (FM ale) lui Sârbu

Orlando povesteşte că Pro FM a lansat de curând a patra extensie de brand, cu alte cuvinte – după Dance, School şi Campus, Pro FM Alternative – ascultabil pe net aici. E o extindere pe care nu s-a prea bătut toba, dar care e foarte interesantă fiindcă ar putea arăta modul cum se fasonează şi alte asset-uri de media ale lui Adrian Sârbu (partea nevândută încă, radio, print şi internet), cu alte cuvinte. Se leagă cu nişte lucruri pe care le-am auzit, dar nu le pot spune.

 1. cristian_p

  deci Sarbu are asa: PRO FM ( postul “mama”), Info Pro ( a patra retea nationala de radio, la care se lucreaza la punerea tuturor emitatoarelor in functiune, ca tot au amanat…) Pro FM Dance ( asta e trendul … ), Pro FM Scool ( functioneaza in cateva licee, circuit inchis…) Pro FM Campus ( post pt studenti, emite in centrele universitare din Bucuresti, Cluj, Targu-Mures ) Pro FM Alternative ( cel mai nou, interesanta miscare )….mai e si PRO Clasic ( au licenta pe satelit, dar nu emite si nici nu o va face cel putin in eter…)

  cu siguranta nu se vor opri aici, vor mai face si alte radiouri cu emisie online ….
  sa vedem cu ce vine concurenta….

 2. Florin

  Daca nu poti spune, de ce ai mai scris? Nu inteleg rostul unei discutii in care nu detin nicio informatie despre subiect dar eu ma aflu in treaba deschizand-o.

 3. Iulian Comanescu

  Florin: Mai aflăm lucruri în interiorul unor contracte, nu? Ăsta e motivul pentru care nu le putem spune. Ele însă confirmă ceea ce vedem în dezvoltarea Pro FM, aia voiam să spun.

 4. dada

  Fraza asta : ‘Se leagă cu nişte lucruri pe care le-am auzit, dar nu le pot spune.’, ma face curioasa. Am sa mai trec pe aci!

Comments are closed.