www.comanescu.ro la șase luni (I)

Așa, pe neobservate, s-au făcut șase luni de la relansarea Blog.HotNews.ro, care s-a despărțit la 1 ianuarie 2007 în trei bloguri, devenite între timp 10. Câteva cifre despre www.comanescu.ro, blogul pe care vă aflați, pentru perioada 1 ianuarie-30 iunie, din Google Analytics:

Cât s-a citit?
– 240.564 vizite = o medie de 1329 vizite/zi (inclusiv sâmbăta și duminica).
– 450.265 pagini afișate = 2488 afișări/zi.
– 91.337 unici absoluți = 505/zi. E vorba de unici pe cele șase luni. Cifra echivalentă cu ceea ce se vede în Trafic.ro, de pildă, e vreo 80 la sută din vizite, adică în jur de 1100-1200 de unici pe zi, pe intervale de o săptămână. Vezi și disputa dintre cele ba 5,5, ba 7 milioane de accesări din Trafic.ro. Acolo se calcula pe săptămână și pe lună.
– 62,32 % fidelitate (returning visitors).

Detalii.

Revin și cu alte date relevante.

7 thoughts on “www.comanescu.ro la șase luni (I)”

  1. Felicitari! Povesteste si tu niste intamplari de pe parcursul celor sase luni. ceva amuzant, ceva de care te-ai lovit cu capul etc. Cifrele sunt frumoase, dar tot povestile sunt cele care ne tin treaza atentia 🙂 . Sau ne adorm 🙂 …. in cazul politicienilor.

  2. Iann: s-a rezolvat, mulțumesc.

    Tiberiu: mulțumesc. Întâmplări speciale n-am. E un blog, ca altele. Probabil că singurul lucru amuzant e faptul că lumea îmi tot spune că nu semăn cu poza mea. O s-o schimb.

  3. Au trecut repede 6luni 🙂 Important e ca ti-ai fidelizat “cititorii”si ar fi interesant sa ne spui cati dintre noi revenim regulat pr blog la tine.
    Oricum …. “cu ocazia prinderii in buchetul vietii a jumatate de trandafir” ii urez blogului tau feed intins si tie iti ures spor la scris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *