www.comanescu.ro la şase luni (I)

Aşa, pe neobservate, s-au făcut şase luni de la relansarea Blog.HotNews.ro, care s-a despărţit la 1 ianuarie 2007 în trei bloguri, devenite între timp 10. Câteva cifre despre www.comanescu.ro, blogul pe care vă aflaţi, pentru perioada 1 ianuarie-30 iunie, din Google Analytics:

Cât s-a citit?
– 240.564 vizite = o medie de 1329 vizite/zi (inclusiv sâmbăta şi duminica).
– 450.265 pagini afişate = 2488 afişări/zi.
– 91.337 unici absoluţi = 505/zi. E vorba de unici pe cele şase luni. Cifra echivalentă cu ceea ce se vede în Trafic.ro, de pildă, e vreo 80 la sută din vizite, adică în jur de 1100-1200 de unici pe zi, pe intervale de o săptămână. Vezi şi disputa dintre cele ba 5,5, ba 7 milioane de accesări din Trafic.ro. Acolo se calcula pe săptămână şi pe lună.
– 62,32 % fidelitate (returning visitors).

Detalii.

Revin şi cu alte date relevante.

 1. Tiberiu Reply

  Felicitari! Povesteste si tu niste intamplari de pe parcursul celor sase luni. ceva amuzant, ceva de care te-ai lovit cu capul etc. Cifrele sunt frumoase, dar tot povestile sunt cele care ne tin treaza atentia 🙂 . Sau ne adorm 🙂 …. in cazul politicienilor.

 2. Iulian Comanescu Reply

  Iann: s-a rezolvat, mulţumesc.

  Tiberiu: mulţumesc. Întâmplări speciale n-am. E un blog, ca altele. Probabil că singurul lucru amuzant e faptul că lumea îmi tot spune că nu semăn cu poza mea. O s-o schimb.

 3. Luci de la IqPress Reply

  Au trecut repede 6luni 🙂 Important e ca ti-ai fidelizat “cititorii”si ar fi interesant sa ne spui cati dintre noi revenim regulat pr blog la tine.
  Oricum …. “cu ocazia prinderii in buchetul vietii a jumatate de trandafir” ii urez blogului tau feed intins si tie iti ures spor la scris.

Post your thoughts