Click! declară 100 de mii de exemplare vândute în octombrie și noiembrie

“Click!” afirmă că a vândut, în octombrie și noiembrie, 100 de mii de exemplare pe zi în medie. Asta înseamnă triplarea vânzărilor și dublarea nr. de abonamente față de noiembrie 2006 (când ziarul apărea sub numele de “Averea”).

Într-un comunicat de presă publicat azi, Adevărul Holding mai spune că ziarul va apărea în 32 de pagini (creștere de 8 pagini):

Click! creste numarul de pagini.jpg

5 thoughts on “Click! declară 100 de mii de exemplare vândute în octombrie și noiembrie”

  1. In realitate, Click! nu s-a triplat, ci a crescut de 10 ori! O fi din cauza numelui… “Click!” e mai atragator decat “Averea”. O suta de mii de exemplare pe zi? Fantastic! Si unde se vinde? Ar trebui introdus in Guiness Book! Musai! Cresterea e atat de mare incat in evidentele BRAT “Nu exista date pentru aceasta publicatie”… :))) Iar in privinta declaratiilor… sunt de tot rasul. Don Comanescu, fii pe pace! nu sunt de la concurenta lor, sunt doar un consumator de presa, care nu mesteca tot ce i se da sa inghita.

  2. … bun si care-i problema ca,CLICK au vandut atatea exemplare ?!? Iar stirea cu Adevarul >32 pagini – o stiu de vre-o saptamana ! Nu vad relevanta …. !

  3. Pentru Vandramas. Click nu are cifre pe BRAT deoarece, conform regulamentelor BRAT (nu ale Click!), o publicatie noua nu poate avea cifre inainte de 1 an de la lansare. Cei de la BRAT au considerat Click (numele s-a schimbat din Averea) o publicatie noua, asa ca primele cifre vor fi disponibile in aprilie anul viitor. Ca si cifrele de la SNA. Atunci, Click va intra deja foarte sus in ambele topuri. Deci, sa recapitulam: BRAT are cifre, dar nu le da publicitatii, conform propriilor regulemente. Cat despre declaratii, nimeni nu si-ar permite sa elucubreze atat timp cat cifrele vor deveni publice in cateva luni. Asa ca inainte de a vorbi culege informatii…

  4. @clickmania: chiar daca brat are datele insa din cauza regulamentelor nu le poate face publice nimeni nu va impiedica sa le faceti voi. din calculele mele ar mai fi 18,000 de copii pana la suta de mii anuntata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *