Click! apare mâine, ca ziar de duminică

550_click.jpg

Cam aşa arată logo-ul “Click!”, titlu despre care se spunea că va lua locul “Averii”, dar Adevărul Holding îl lansează, deocamdată, ca ziar de duminică. 24 de pagini, 0,65 RON.

Anunţul complet din “Adevărul”:

click_anunt.jpg

Şi aşa arată Blick, tabloidul elveţian Ringier al cărui nume rimează cu Click! Click e alb pe roşu fiindcă e o ediţie de duminică. Sunt curios cam ce alte diferenţe mai sunt între cele două logo-uri.

blick.jpg
  1. Japonezu Reply

    In legatura cu articolul despre yokozuna Asashoryu, am citeva observatii:
    Din formularea utilizata se poate intelege ca a cistigat 7 turnee consecutive in cursul unui an calendaristic. Acest lucru e imposibil, turneele fiind organizate o data la doua luni. In anul respectiv Asashoryu a completat o serie de sapte victorii consecutive, inceputa in anul calendaristic precedent.
    Nu numai yokozuna, dar si toti ceilalti rikishi din divizia superioara (makuuchi), precum si cei din makushita-juuryoo (pentru un numar total de peste 60) sustin in fiecare an calendaristic 90 de meciuri (bineinteles, in cazul in care nu sint accidentati). Recordul lui Asashoryuu a fost numarul de 84 de confruntari cistigate.
    Numele lui Kyokushazan este eronat (nu exista nici un rikishi cu acest nume, cel putin nu in primele doua divizii). Numele corect este Kyokushuuzan.

Post your thoughts