Ciocazanu si Nahoi la Adevarul

Laurentiu Ciocazanu si Ovidiu Nahoi au plecat la “Adevarul”, ca redactor-sef si redactor-sef adjunct. Preavizul la EVZ expira pe 3 decembrie.

UPDATE: In sedinta de la “Adevarul” (redactia + Corneteanu + Patriciu + Halpert) s-a spus: s-ar fi zis Ovidiu Nahoi, redactor-sef, Laurentiu Ciocazanu redactor-sef adjunct, Laurentiu Ciocazanu, redactor-sef, Ovidiu Nahoi, redactor-sef adjunct, Razvan Mitroi (ex-redactor-sef) director de dezvoltare – editii regionale, Mirel Curea, redactor-sef adjunct. Mirel Curea e un ziarist cunoscut in anii ’90 (“Expres Magazin”, “Evenimentul zilei” – Cristoiu, “National”), disparut din presa de ceva vreme. Adrian Halpert, ca director editorial, are atributii si la Adevarul.

Se preconizeaza o relansare in primavara, dupa model The Times, cu promovare. Mutare in Pipera, zona Mobexpert, cam in aceeasi vreme. Patriciu continua sa cumpere procente in societatile din grupul Adevarul pana la suta la suta.
ULTIMA ORA: Proaspatul director de dezvoltare, Razvan Mitroi, si-a dat demisia din noua functie vineri seara, tarziu, prin SMS. L-a sunat pe Dinu Patriciu, dar, cum acesta nu raspundea, i-a trimis un mesaj, spune o sursa. “Evenimentul zilei” a auzit ceva asemanator. Altcineva spune, in schimb, ca Razvan va mai avea o discutie cu patronatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *