Cine vine după Craiu, la Media Consulta?

Succesorul desemnat al lui Mihai Craiu la Media Consulta este Cristina Iancu, director de publicitate şi în trecut. E vorba de omul care va administra publicitatea din “Jurnalul naţional”, “Financiarul”, “Felicia” şi “Săptămâna financiară”. Mihai Craiu, unul din cei mai vechi şi mai influenţi oameni din grupul Voiculescu, rămâne acţionar la Media Consulta SRL, după ce la jumătatea lui august Intact “încetase colaborarea” cu el. Surse neoficiale spun că dimpotrivă, Craiu a fost cel care a încetat… aia.

 1. YODA Reply

  Din cate stiu, Craiu nu se desparte de aceasta firma deoarece este si el actionar al Media Consulta SRL.

 2. Yoda Reply

  …..in sensul ca ramane ca actionar. Atat. partea executiva, de vanzari spatii public se va ocupa cine ai zis tu

 3. Turambar Reply

  Cineva i’a propus sa’i cumpere si restul de actiuni. I’a oferit o suma. Sub un milion. Craiu i’a facut imediat o contraoferta: daca atata zici matale ca valoreaza, nu mai bine atunci iti dau eu trei, pentru cit ai tu, sa’mi ramana mie toata?

  Ironie de milioane… 🙂

 4. Turambar Reply

  🙂 Turambar niciodata nu inventeaza. Cel mult bate campii. Dar de preferat in alte domenii. In astea nasoale si plictisitoare si rele si pe bani: media, politica, prefera sa stick to the bloody boring facts.

  Ca sa vezi: vorbesc in proza si nimeni nu-mi atrage atentia.

  🙂

 5. Iulian Comanescu Reply

  Turambar, Cătălin: n-am vrut să zic că Turambar inventează :-), he always scores high on my credibility list. De altfel, cred că o bună parte şi din ce-a zis Dan Diaconescu în ultimele seri e real. E un gen de poveste de business asemănătoare.

Post your thoughts