Cine vine după Craiu, la Media Consulta?

Succesorul desemnat al lui Mihai Craiu la Media Consulta este Cristina Iancu, director de publicitate și în trecut. E vorba de omul care va administra publicitatea din “Jurnalul național”, “Financiarul”, “Felicia” și “Săptămâna financiară”. Mihai Craiu, unul din cei mai vechi și mai influenți oameni din grupul Voiculescu, rămâne acționar la Media Consulta SRL, după ce la jumătatea lui august Intact “încetase colaborarea” cu el. Surse neoficiale spun că dimpotrivă, Craiu a fost cel care a încetat… aia.

8 thoughts on “Cine vine după Craiu, la Media Consulta?”

  1. Cineva i’a propus sa’i cumpere si restul de actiuni. I’a oferit o suma. Sub un milion. Craiu i’a facut imediat o contraoferta: daca atata zici matale ca valoreaza, nu mai bine atunci iti dau eu trei, pentru cit ai tu, sa’mi ramana mie toata?

    Ironie de milioane… 🙂

  2. 🙂 Turambar niciodata nu inventeaza. Cel mult bate campii. Dar de preferat in alte domenii. In astea nasoale si plictisitoare si rele si pe bani: media, politica, prefera sa stick to the bloody boring facts.

    Ca sa vezi: vorbesc in proza si nimeni nu-mi atrage atentia.

    🙂

  3. Turambar, Cătălin: n-am vrut să zic că Turambar inventează :-), he always scores high on my credibility list. De altfel, cred că o bună parte și din ce-a zis Dan Diaconescu în ultimele seri e real. E un gen de poveste de business asemănătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *