Cine e Gunther Graml, noul director Ringier pentru distributie si abonamente

Thomas Landolt, GM-ul Ringier Romania, a oficializat azi numirea lui Gunther Graml ca boss al abonamentelor si distributiei companiei elvetiene in Romania. Thomas Landolt i-a facut o prezentare scrisa noului director; prezentarea include un anunt referitor la plecarea a doua angajate-cheie ale Distributiei Ringier, carora Landolt le ureaza succes.

Intr-un comunicat anterior, cel de la revedere pentru Razvan Corneteanu, Landolt amintise de numirea lui Graml, despre care aratase ca preceda plecarea lui Corneteanu din fruntea Diviziei “Bulevard”. Prezentarea noului boss:

Dragi colegi,

Asa cum am anuntat anterior, Ringier Romania l-a numit pe Gunther Graml in pozitia de Director Executiv responsabil de Distributie si Abonamente. Gunther Graml (37 ani) are o vasta experienta in distributia de presa. In 1992, dupa absolvirea facultatii, s-a alaturat echipei Mediaprint, compania care distribuia cel mai important titlu din Austria, Kronenzeitung. Dupa 6 ani a plecat in afara tarii, alaturi de grupul WAZ, fiind responsabil de distributia de presa in mai multe tari din Europa de Est (Croatia, Serbia, Muntenegru). G??nther Graml a mai facut parte din echipa de implementare (task force) din Ucraina.

Atat distributia cat si abonamentele sunt de maxima importanta pentru afacerea noastra, iar numarul tot mai mare de titluri din portofoliul Ringier, precum si competitia in continua crestere de pe piata cer atentie speciala. Avem echipe puternice, care ne-au asigurat baza cresterii timp de ani de zile. Insa piata s-a maturizat mult in ultimii ani, iar distributia Ringier trebuie sa accepte noi provocari. Ca in multe companii din diferite domenii, distributia este intr-adevar un factor cheie in asigurarea succesului, asa ca am decis sa avem un responsabil dedicat. Cu echipele noastre de profesionisti si cu vasta experienta pe care Graml a capatat-o in diferite tari, suntem siguri ca putem sa avem si in continuare un sistem de distributie bine pus la punct. In atingerea acestui scop ne bazam in primul rand pe oamenii nostri.

Este in acelasi timp la fel de adevarat ca acest lucru nu va fi simplu. Cum probabil ati auzit, Ringier pierde doua persoane cheie in distributie si abonamente, anume pe Dana Zamfir si pe Carmen Dinca. Le multumim pentru contributia lor si le uram si in viitor multe realizari in cariera! Asadar, luand in calcul aceste schimbari, precum si faptul ca octombrie este in mod normal o perioada aglomerata, saptamanile viitoare vor pune o oarecare presiune asupra noastra, dar sunt increzator in punctele tari pe care le avem si care ne vor ajuta sa indeplinim si acest obiectiv.

G??nther Graml a declarat cu aceasta ocazie:

�Sunt aici sa duc mai departe munca excelenta inceputa si pot face acest lucru numai cu ajutorul oamenilor care au experienta locala. In timpul interviurilor pentru aceasta pozitie am fost avertizat asupra complexitatii jobului, dar experienta acumulata in domeniu (atat in Europa de Vest, cat si in Europa de Est) ma face sa abordez aceasta provocare cu prudenta, dar cu incredere, fiindca sunt sigur ca avem multe lucruri de facut impreuna. Mai stiu ca sistemul de distributie al companiei in Romania este recunoscut de multi ca fiind un avantaj competitiv pe aceasta piata. Misiunea mea este sa mentin, alaturi de voi, acest avantaj.�

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *