Cifrele www.comanescu.ro: ieri – 1643 de vizite cu 3762 de afişări

Fiindcă “Media lui Comanescu” este un subdomeniu HotNews.ro, înscrierea în Trafic.ro e mai problematică. M-am gândit că sunteţi totuşi curioşi cu privire la trafic, aşa că vă furnizez nişte rezultate. www.comanescu.ro creşte de la relansarea de pe 1 ianuarie, aşa încât ieri am ajuns la 1.643 de vizite şi 3.672 de afişări, după Google Analytics. Graficul e cam aşa:

 

visits_pageviews_1-15ian.jpg

 

“Gropile” sunt zilele de sâmbătă şi duminică. Dar, cum spuneam şi altădată, nu cifrele absolute mă interesează, fiindcă domeniul meu e unul de nişă, mass media şi în general comunicare. Puteţi totuşi compara oarecum cifrele cu cele din Trafic.ro, top bloguri, dar există diferenţe între cele două măsurători (Google şi Trafic), iar cifrele mele încă nu s-au stabilizat după relansare. În plus, la Trafic.ro se înscrie cine vrea, aşa că ar putea exista bloggeri mai populari ca mine fără cifre acolo. Oricum, blogul e în sine un instrument de comunicare “îngust”, cu adresare limitată. Chiar dacă arată impresionant, volumul meu de trafic nu înseamnă nimic dacă e să-l convertim în venituri din publicitate. Dacă Boom sau ARBOmedia m-ar lua de client separat, aş realiza probabil între 100 şi 500 de euro pe lună net din afişări de bannere.

La mine, în săptămâna 8-14 ianuarie, au fost 7.720 şi 18.295 de afişări, pe un trend de creştere, ca să aveţi o perioadă asemănătoare cu cea din Trafic.ro.

  1. Florin Reply

    please spune-ne din analitycs nu din trafic.ro ca acolo nu e corect. in romania doar statistics.ro afiseaza IP-uri unde iti poti face o idee cati vizitatori unici ai.

Post your thoughts