Cică putem investi în 2009 și Money Channel știe și unde

Un pariu cu un anume grad de risc pe Money Channel, între 15 și 18 decembrie: “Unde investim în 2009? Cum economisim în 2009?” Pe criza asta, răspunsurile mi se par mai greu de dat. Sorin Freciu o să aibă în prime-time pe post niște oameni ca Bogdan Baltazar, Ionuț Popescu sau Stere Farmache.

Sunt curios dacă răspunsurile o să sune clar, gen “du-te pe bursă” sau “ia-ți titluri de stat”. Și, în plus, dacă răspunsurile clare o să se dovedească și adevărate la scadență.

Detalii în comunicatul de presă:

In perioada 15-18 decembrie, televiziunea de business The Money Channel isi invita telespectatorii sa ia parte la dezbaterile The Money Channel “Unde investim in 2009? Cum economisim in 2009?”, o serie de DEZBATERI LIVE despre oportunitati de afaceri, analize si prognoze asupra celor mai interesante piete pentru investitori in 2009.

Analisti si experti, investitori, antreprenori, alaturi de realizatorii The Money Channel, cauta cele mai bune raspunsuri la intrebarea “An de investitii sau an de economii?” si definesc cele mai importante directii de investitie plecand de la premise concrete: comparatie cu 2008, starea macroeconomica si influentele macroeconomice asupra pietelor analizate, prognoze oficiale pentru 2009, realismul unor posibile evolutii.

Seria dezbaterilor “Unde INVESTIM in 2009? Cum economisim in 2009?” – difuzate intre orele 19:00-21:00 – incepe luni, 15 decembrie, cu o seara dedicata pietelor de capital, companii, titluri si oportunitati internationale.Telespectatorii The Money Channel vor afla cum pot investi inteligent alaturi de Sorin Freciu si invitatii sai Bogdan Baltazar (consultant financiar); Ionut Popescu (fost ministru de finante), Eugen Voicu (presedinte AVIVA), Daniela Lulache (presedinte Fondul Proprietatea), Cozmin Gusa, Mihai Ion (presedinte Raiffeisen Asset Management), George Copos (om de afaceri) si Stere Farmache (presedinte BVB).

Marti, 16 decembrie, The Money Channel face radiografia sistemului financiar – bancar. Vorbesc despre investitii financiare, produse si servicii bancare, fonduri mutuale Radu Soviani, alaturi de PARTENERUL AIG si de invitatii, Radu Ghetea (presedinte CEC Bank), Dan Pascariu (presedinte UniCredit), Nicolae Danila (consultant financiar, fost presedinte BCR) si Razvan Munteanu (vicepresedinte pentru Retail Banking al Raiffeisen Bank).

Cea de-a treia zi de discutii din cadrul programului “Unde investim?” – miercuri, 17 decembrie – este dedicata pietei imobiliarelor si retail, industrii alternative si business start-up. Dan Suciu, moderatorul dezbaterii si invitatii sai prezinta oportunitatile de afaceri pentru 2009. Vor fi prezenti: Petre Tulin (presedinte BCR, Banca pentru Locuinte), Radu Lucianu (partener Eurisko), Radu Zilisteanu (analist imobiliar), Ionut Dogaru (country manager GRUPO LAR), Alexandru Ciobanu (RZB pentru Locuinte).

Dezbaterile se vor incheia joi, 18 decembrie, cu Gala “Unde INVESTIM in 2009? Cum economisim in 2009? in cadrul careia telespectatorii au ocazia sa descopere “CELE MAI INTERESANTE COMENATRII SI OPINII ALE CELOR MAI IMPORTANTI ANTREPRENORI SI CONDUCATORI DE COMPANIE, CU PRIVIRE LA OPORTUNITATILE SI PRESIUNILE ANULUI 2009. Live Show-ul, difuzat in intervalul 19:00-22:00, va aduce in discutie concluziile celor trei mari directii analizate si va face comparatia finala cu premisele si concluziile enuntate pentru anul 2008. Alaturi de Daniel Apostol, moderatorul galei, vor fi realizatorii The Money Channel Sorin Freciu, Radu Soviani, Dan Suciu si invitatii lor, Radu Ghetea (presedinte CEC Bank),Florin Pogonaru (presedinte AOAR), Dan Pascariu (presedinte UniCredit), Steven Groningen (presedinte Raiffeisen Bank), Tiberiu Urdareanu (presedinte UTI Grup), Octavian Radu (presedinte Diverta), Radu Georgescu (presedinte GECAD), Dan Ostahie(presedinte Altex), Camelia Sucu (manager Class Mobexpert), Liliana Solomon( CEO Vodafone), Radu Craciun (director investitii Interamerican).

2 thoughts on “Cică putem investi în 2009 și Money Channel știe și unde”

  1. Un add on potrivit la o grila inepta creata de oameni fara legatura cu televiziunea. In conditiile astea nu te poti astepta la audienta nici macar de nisa. E dureros sa vezi cum o mana de ageamii isi bat joc de munca catorva zeci de profesionisti, si culmea sunt platiti obscen de bine pentru incompetenta lor. Insa…traim in Romanica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *