China va deveni cel mai mare utilizator de Internet din lume, peste doi ani

Cei mai mari internauţi din lume au fost americanii, în 2006. 200 din cele 300 de milioane de cetăţeni ai SUA au intrat on-line. China are o populaţie de 1,3 miliarde, din care aproximativ a zecea parte a accesat pagini de Web anul trecut, iar ritmul de creştere ar putea s-o claseze pe locul I ca populaţie on-line peste doi ani.

Zice Media Guardian (înregistrare gratuită).

 1. Bogdan Gavrila Reply

  Subiectul este foarte interesant – si eu am scris despre el mai ales ca cei 137 milioane de internauti chinezi pot gasi azi pe prima pagina a multor portaluri de stiri, informatii despre Romania si despre scandalul angajatelor de la Bacau.

 2. Bogdan Coman Reply

  Ma indoiesc crunt ca o sa intereseze pe cineva scandalul de la Bacau, mai ales intr-o tara nu foarte cunoscuta/importanta, si mai ales in conditiile in care, din ce am auzit intamplator la TV, se pare ca teapa le-a dat-o o firma din China.

 3. Iulian Comanescu Reply

  Ba a interesat. E vorba de o conjunctură generală: în loc să ne ducem noi spre lohn, aducem lohn-ul spre noi. Ca dovadă, faptul că povestea a ajuns pe televiziunile nemţeşti, cu care colaborez.

 4. cristian china birta Reply

  oare ce trafic au bloggeri chinezi? :))
  si despre ce subiecte or fi discutand ei?
  ca la 137 de milioane si in crestere e o paine de mancat

Post your thoughts