China va deveni cel mai mare utilizator de Internet din lume, peste doi ani

Cei mai mari internauți din lume au fost americanii, în 2006. 200 din cele 300 de milioane de cetățeni ai SUA au intrat on-line. China are o populație de 1,3 miliarde, din care aproximativ a zecea parte a accesat pagini de Web anul trecut, iar ritmul de creștere ar putea s-o claseze pe locul I ca populație on-line peste doi ani.

Zice Media Guardian (înregistrare gratuită).

5 thoughts on “China va deveni cel mai mare utilizator de Internet din lume, peste doi ani”

  1. Subiectul este foarte interesant – si eu am scris despre el mai ales ca cei 137 milioane de internauti chinezi pot gasi azi pe prima pagina a multor portaluri de stiri, informatii despre Romania si despre scandalul angajatelor de la Bacau.

  2. Ma indoiesc crunt ca o sa intereseze pe cineva scandalul de la Bacau, mai ales intr-o tara nu foarte cunoscuta/importanta, si mai ales in conditiile in care, din ce am auzit intamplator la TV, se pare ca teapa le-a dat-o o firma din China.

  3. Ba a interesat. E vorba de o conjunctură generală: în loc să ne ducem noi spre lohn, aducem lohn-ul spre noi. Ca dovadă, faptul că povestea a ajuns pe televiziunile nemțești, cu care colaborez.

  4. oare ce trafic au bloggeri chinezi? :))
    si despre ce subiecte or fi discutand ei?
    ca la 137 de milioane si in crestere e o paine de mancat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *