Chestii noi la Acasa

Suspine, tigai, drame si clopotei proaspeti la Acasa TV, in noua grila de toamna. Mi-e lene sa citesc, vedeti voi. Cine scrie stirea cel mai bine in subsol primeste drept premiu faptul c-o adaug aici 🙂

O TOAMNA PLINA DE IUBIRE ACASA
Toamna aceasta, ACASA se traieste o iubire ca in filme! Din 18 septembrie, ACASA a pregatit pentru telespectatori o grila de programe extrem de ofertanta si diversificata.

Incepind de luni, 18 septembrie, de la orele 20.30, Adela Popescu si Dan Bordeianu vor trai, pe micile ecrane de la ACASA, pe parcursul a o ora si jumatate, o �Iubire ca in filme�! Prima dintre cele doua telenovele produse in aceasta toamna de MediaPro Pictures pentru ACASA va putea fi urmarita, de acum, de cinci ori pe saptamina, de duminica pina joi, de la orele 20:30. Ca un cadou special facut telespectatorilor, ACASA a programat, in prima saptamina a productiei, un episod in plus, care va fi difuzat vineri, 22 septembrie, de la orele 20:30.

Marti, 19 septembrie, de la orele 21.30 debuteaza cea de-a doua telenovela rom??neasca din acest sezon produsa de MediaPro Pictures pentru ACASA- “Daria, iubirea mea”. Productia, semnata de Eugen Patriche, autorul “Numai iubirea” si “Lacrimi de iubire” ii are in rolurile principale pe Adrian Stefan si pe Victoria Raileanu. O productie fascinanta, care va vorbi despre puterea iubirii in fata celor mai mari obstacole, va umple de fericire inimile telespectatorilor de marti pina joi, de la orele 21:30.

La orele 17.30, din 18 septembrie, de luni pina vineri vor fi prezente ACASA cele mai puternice idealuri si cele mai indraznete planuri intr-o emisiune celebra: �De 3 x femeie�. Mihaelei Tatu i se vor alatura doua super co-prezentatoare si impreuna vor aduce buna dispozitie in casele rom??nilor. �De 3 x femeie� debuteaza astfel, cu forte noi, proaspete si cu un format nou-nout!

“Decizii” o emisiune cu un format unic, in care se difuzeaza un telefilm inspirat din viata reala si ulterior, discutii in platou generate de subiectul dezbatut in telefilm va debuta tot in 18 septembrie. Mihaela Tatu si invitatii ei isi asteapta telespectatorii ACASA in fiecare luni seara, de la orele 21.30.

Lansarea celor doua telenovele a avut loc, ieri, in doua locatii ale celor doua productii: Nicky’s din �Daria, iubirea mea� si in barul Princess din �Iubire ca in filme�.

INFORMATII DARIA, IUBIREA MEA

VESTIMENTATIE
In Daria, iubirea mea, fiecare personaj este construit si din punct de vedere vestimentar, astfel incit costumele sa completeze armonios datele si biografiile personajelor. Pina acum s-au folosit in jur de 200 de tinute, pentru cele 23 de personaje. Cromatic, s-a tinut seama si de fiecare actor in parte, si de anotimp si de caracterul personajului interpretat

DETALII DE PRODUCTIE
Genericele ambelor productii realizate de ACASA impreuna cu MPP au fost filmate pe camere HD (high definition), o tehnica noua, digitala care se apropie de cerintele peliculei cinematografice

50% din studiourile MediaPro Pictures contin decoruri pentru telenovelele romanesti pe care le veti urmari ACASA

DECORURI
2 case, au fost construite in totalitate, de la zero, cu toate utilitatile necesare
Alte 2 case au fost modificate aproape in totalitate pentru alte personaje. Fiecare decor de acest gen are in jur de 200- 300 mp

Pe linga aceste decoruri, intr-un platou au fost construite si decorate mai multe incaperi care sint birourile Cazino-ului si care au o dimensiune totala de 500 mp
Pentru prima oara intr-o productie de gen, sint abordate doua subiecte incitante, lumea spectaculoasa, dar inselatoare a cazinourilor si adrenalina curselor nocturne de masini puternice.

Actori DARIA, IUBIREA MEA
1. Victoria Raileanu si Adrian Stefan
2. Adrian Pintea si Elvira Deatcu
3. Andreea Bibiri
4. Alexandru Papadopol, Monica Dumitru, Tora Vasilescu
5. Razvan Fodor
6. Anca Cernea
7. Constantin (Bebe) Cotimanis, Loredana
8.Carmen Ionescu, Andreea Doinea
9. Ana Maria Moldovan si Marius Galea
10. Gelu Nitu si Alin Panc
11. Sebastian Papaiani, Olivia Nita si Bianca Neagu
12. Ioana Ginghina si Vladimir Gaitan
Regie: Alexandru Fotea, Sebastian Voinea
Director de imagine: Florin Costache
Scenografie: Oana Radu
Scenariu: Eugen Patriche
In total, in echipa telenovelei �Daria, iubirea mea� exista 100 de oameni, atit actori cit si o echipa de productie profesionista, tinara, dar cu foarte multa experienta

Muzica:
�Daria, iubirea mea�, interpret Adrian Stefan (pentru prima data cinta vocal) text si muzica Ionut Radu si Aurel Radu.

�Iubirea mea� interpret Loredana, muzica Marius Moga, versuri Marius Moga si Loredana
Ilustratia muzicala, tema pentru aparitia fiecarui personaj in parte este creata de compozitorul Florin Sever, care de asemenea are grija ca scenele importante sa beneficieze de o coloana sonora adecvata.

INFORMATII IUBIRE CA IN FILME
Iubire ca in filme este cea mai spectaculoasa productie din Romania. Acest proiect este de doua ori mai complex decit Lacrimi de iubire mai ales din punct de vedere al elementelor importante de productie: cast, echipa, decoruri.
o distributie de exceptie care cuprinde peste 60 de actori, si o echipa formata din peste 120 de oameni

Peste 60 de decoruri create special pentru aceasta telenovela dintre care exista: 3 case noi, construite de la zero, complet utilate, platoul 10 in care se afla peste 15 locatii si o constructie majora: Barul Princess de 600 de mp

Tot pentru aceasta productie s-au realizat filmari la munte, la Cabana Susai, la mare, la Mangalia si diverse alte locatii in Bucuresti

La capitolul creatie vestimentara putem vorbi de o investitie de sute de mii de euro, circa 500 de tinute au fost folosite pentru toata distributia doar in prima luna de filmare – avem tinute special create pentru cele 5 dansatoare de la Princess Bar si tinute, cum ar fi uniformele de scoala, create in mod deosebit pt Iubire ca in filme.

Asa cum v-am obisnuit, muzica este un element esential. Pentru coloanele sonore de generic s-a lucrat cu cel mai in voga compozitor roman – Marius Moga. Pentru muzica din telenovela, alt element important, definitoriu pentru proiectele noastre, lucram cu un compozitor talentat, Florin Sever. Acesta compune atit temele muzicale pentru fiecare personaj in parte cit si pentru cele mai importante scene.

Actori si echipa productie : IUBIRE CA IN FILME
Adela Popescu si Dan Bordeianu
Stefana Samfira si Mihai Calin
Catalina Mustata si Mihai Stanescu
Carmen Tanase si Adelaida Zamfira
Adina Galupa, Sabina Brinduse si Adrian Nicolae
Gheorghe Visu, Rodica Negrea si Adriana Schiopu
Richmond Bachia
Nicoleta Luciu si Andrei Aradits
Adriana Nicolae si Octavian Strunila
Steliana Balacianu si Lucian Viziru
Diana Dumitrescu, Cabral si Pavel Bartos
Mihaela Barlutiu si Radu Micu
Selena si Eduard Radu
Eva Constantinescu si Robert Radu
Elevele: Raluca Tataru, Ioana Scarlatescu, Raducan Isabela Cristina
Profesorii: Eugenia Maci, Virginia Rogin, Manuela Ciucur, Geo Dobre, Boris Petroff
Augustin Viziru si Bogdan Vladau
Laura Voicu, Dobrota Larisa Cosmina, Anca Florescu
Diana Gheorghian, Roxana Guttman si Eugenia Serban
Andrei Seusan si Mihai Dinvale
Regie: Iura Luncasu, Bogdan Dumitrescu
Director de imagine: Bebe Cojocaru, Albert Radu
Scenografie: Oana Radu
Muzica:
�Iubire ca in filme�, interpreta Adela Popescu text si muzica Marius Moga
�I Want You Back� interpret Marius Moga, muzica Marius Moga, versuri Marius Moga
Ilustratia muzicala, tema pentru aparitia fiecarui personaj in parte este creata de compozitorul Florin Sever, care de asemenea are grija ca scenele importante sa beneficieze de o coloana sonora adecvata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *