Chelia lui Băsescu arde și Mîndruță își piaptănă cățeii

Așa. Deci HotNews plimbă un urs și Mîndruță are niște căței, așa am înțeles eu la o petrecere, la care m-am întâlnit și cu HotNews, și cu Mîndruță. Chestia e că Mîndruță are prea mulți căței și în scopul de a-i da, a făcut site-ul DauCatei.ro, de pe care vă puteți lua… ce era? cățeii lui Mîndruță. Noi am zis să-l ajutăm înainte să îi mănânce potăile alea mici urechea aia în care-și ține casca.

Citiți impresionanta poveste a celor șase căței, patru Beatlesi și încă două jigănii muzicale, așa cum a trăit-o Mîndruță, între o suspendare și alte puncte de suspensie. SENZAȚIONAL! urmează și poze cu câinii.

Acestia sunt cateii mei. I-am numarat cu groaza in prima zi: sase sunt. Doua fete si patru baieti, insa nu mai stiu exact care e care. I-am botezat dupa cei patru Beatlesi, la care am adaugat un Michael (poate Jackson?) si un Jean (sigur Michel-Jarre). Au fost crescuti bine, fara televizor, la 8 seara in pat (ma rog, cusca), mincare numai de la multinationale.

Mama lor ii iubeste, dar nici ea nu mai poate: de doua luni o sug de lapte, bani, telefoane mobile, blugi de blana, etc.

Asa ca va rog salvati-o! Toti sunt disponibili pentru adoptie, cu consimtamintul parintilor si speranta ca nu-i luati pentru organe.

Pedigree n-au, decit marturia mea la tribunal ca mama n-a avut decit un iubit. Ambii au insa origine sanatoasa, garantat fara boli genetice. Altfel spus, talpa tarii (sau labutza, ca sa fim mai precisi)!

Va astept cu cereri la altermediaATpcnet.ro
Lucian Mindruta

550_John.jpg
Ăsta-i John…

550Paul.jpg
Ăsta-i Paul…

550George.jpg

Ăsta-i George…

550_Ringo.jpg

Ringo…

550_Michael.jpg

Maicăăăl…

550Jean.jpg

Și, în fine, Jean.

3 thoughts on “Chelia lui Băsescu arde și Mîndruță își piaptănă cățeii”

  1. frumos din partea voastra sa i intindeti o mana de ajutor lui mandruta. mai ales pentru o cauza nobila cum e asta. ma bucur ca in iuresul asta de trivialitati se mai gandeste cineva si la altceva.
    as lua si eu unu daca nu as avea la randul meu vreo 5 de dat.

  2. daca cineva vrea sa plaseze cu un catzel care si atunci cand se face mare ramane tot mic, ma ofer voluntar sa asigur gazduire de 5 stele pe viata 🙂

    din pacate, avand in vedere vastele domenii aflate la dispozitia mea, astia sase cantareti, dupa ce-ar creste, ar rasturna un scaun cand s-ar intoarce in jurul cozii si ar muta dulapul cand s-ar intinde in somn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *