Celebritate și sinceritate cu Anne Diamond

Cui te vinzi, dacă ești vedetă de televiziune, e destul de clar: publicului. Dar cum o faci? Anne Diamond, reporter și prezentator britanic, se caracterizează pe Media Guardian cam în felul următor: prea grasă, fără partener de viață, încă afectată de moartea unuia dintre copii. Comparația cu imaginea sintetică a vedetelor autohtone se impune de la sine. Cine poate crede într-o vedetă cu o prestație “perfectă”, o căsnicie pe măsură, activități de binefacere demne de Maica Tereza, apostolat într-ale fitness-ului, eventual talente culinare (“star bucătar”) care-l bagă-n cofă pe Jamie Oliver?

Tot Anne Diamond spune în Media Guardian un lucru foarte interesant: “Dacă apari la TV, devii victima valorilor altora.” E un lucru cu care vedetele au de luptat, în sensul că nu e obligatoriu să personifici chiar toate ipostazele sfințeniei. Nu v-ați săturat, fetelor, de atâta perfecțiune? Aveți puțină milă de ziariștii care încearcă să scoată ceva uman de la voi.

Anne Diamond la Nobby’s TV show:

La Celebrity Big Brother:

În 1989, la căderea Zidului Berlinului:

3 thoughts on “Celebritate și sinceritate cu Anne Diamond”

 1. Anne e o vedeta micuta de tot. Acum vreo 3 ani facea matinal la BBC Oxford, si era singura din toata echipa ce isi permitea sa mai lipseasca daca nu se trezea la timp sau avea probleme cu copiii.

  Pana la urma a plecat de la BBC Oxford intr-o buna zi spunand ca nu mai poate sa faca matinalul asa cum ar trebui.

  De atunci mai apare pe la Wright Stuff, (nu Nobby, Iulian!) un fel de matinal intarziat gazduit cu mult farmec de domnul Wright si prin alte cateva mici talk show-uri din afara prime time.

  Celebrity Big Brother e ironizat pe aici pentru faptul ca nu prea are celebrities. Acum sunt LaToya, Coolio, Ulrika (o ex de-a lui Sven – ca pentru asta e mai cunoscuta decat pentru prezentarile TV), Mutyia Buena, si alte personaje cvasicunoscute chiar si pe aici…

 2. Stiu despre ce a facut inainte de 2000; eu doar povesteam ce s-a intamplat la BBC Oxford, asta pentru ca am locuit in Oxford chiar atunci cand facea ea matinalul, si stiu care era diferenta intre ea si restul echipei.

  Era vedeta acolo, insa acum nu prea mai e “in fashion”. Ca un exemplu din aceeasi categorie de prezentatori, Vanessa Feltz e mult mai in voga astazi decat Anne.

  Altfel La Multi Ani pentru 09 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *