Cel mai deștept om și-a făcut blog

12 thoughts on “Cel mai deștept om și-a făcut blog”

 1. becali e ceea ce e si pentru ca cei din media l-au pus pe sticla si in ziare si i-au pomenit numele mai des decit cel al Creatorului.
  la fel si nea ciutacu, va fi ‘cel mai destept om’ in masura in care ii v-om perpetua aceasta sintagma nefondata.
  uitati de ciutacu & co si veti constata ca toti v-om deveni mai destepti.

 2. ciudat, gheorghe spune cam acelasi lucru (cu mai mult talent, dupa parerea mea cel putin) in ultimul b24:
  http://www.b24fun.ro/index.php?a=1283&p=2
  in general, tot stilul bate spre gheorghe… care lasa insa mai mult spatiu autoironiei… perceptibila de pilda in gogomania de a se asemana cu dz.!!!
  precum si pozitionarea asta: hai sa-i enervez, ca sa-i intarit… asa ii stimulez, ii fac sa gindeasca… sau macar obtin trafic
  mai e loc oare pe pozitionarea asta, de bad guy?

 3. Sorinc: Măi, știi cum e asta? Vorbeam aseara cu Costi Crețan, șeful de la site-ul Realitatea. Îmi reproșa că eu sunt prea apropiat de oamenii despre care vorbesc. Că îi cunosc. Și atunci tind să-i umanziez. Dacă m-aș depărta de ei i-aș vedea la adevăratele dimensiuni, sugera Costi Crețan.

  Ei bine, eu nu pot face asta. Cred că a fi ziarist înseamnă în esență a vorbi cu oameni (și cu obiecte, la rigoare, ca ăia din clipul Ziua) și asta mai ales în situațiile în care ceva nu-ți convine la cineva. M-a deranjat ceva la Ciutacu, m-am aruncat în luptă cu el, ca să îi ofer ocazia să răspundă.

  Nu greșiți și nu mă luați drept un om din afara sistemului. Am fost ziarist cu carte de muncă 15 ani și încă mai am diferite contracte cu instituții mari de media. Cred că există și un rol al blogger-ului contestatar, care e nemuțumit de media în ansamblu și o critică pe drept (blogurile din State) sau cam pe nedrept (mai curând în România). Dar eu nu pot fi asta, nu din oportunism ci pur și simplu fiindcă, de pildă, în noiembrie 1996 trăgeam cot la cot cu Lucian Mândruță, la Pro TV, ca să facem o zi de alegeri foarte grea la standardele televiziunii de atunci – și cred că și de acum. În 1998 beam cafele cu Luminița Anghel și îmi povestea despre planurile ei. Constatam că e o persoană mult mai profundă și interesantă decât o arăta prestația scenică. În 2005, vorbeam cu CTP la World Trade Center despre plecarea de la Adevărul și oricât îl ironizez, nu pot să trec peste faptul că și el se numește ziarist, ca și mine, și că are niște merite despre care o să vorbesc odată și-odată.

  Oamenilor din afara breslei care aleg ceva din discursul meu destul de criptic pentru ei și cam nuanțat pentru gustul publicului general le mulțumesc.

 4. @ciutac … tot eu ti-am scris un mesaj pe blog, nu stiu daca de asta mi-ai raspuns si aici.

  parinteasca-ti grija pentru picioarele mele nu poate ascunde prea-plinatatea de sine a fiintei tale. tu vorbesti despre tine chiar si cind te referi la altcineva, caci tu esti intiiul, in spatele tau trebuind sa fie un mare hau; iar acel hau cum nu exista, el trebuie creat, caci altfel fragila ordine din micu-ti univers in tandari se va sparge.
  esti mare doar intr-o lume mare, caci intr-una mica orice pitic e urias.
  fii plin de imaginatie si nu conteni sa te agiti, caci in ceafa uitarea e cea care iti sufla, nu eu.
  frankly, darling, i don’t give a damn!

 5. Doamnelor si domnilor,

  CRP a publicat lista nominalizatilor la premiile clubului otoman de presa. Una cu surprize. Ca de obicei. La sectia aberanta reporta-ancheta nu exista nici macar un ziarist de investigatii. Cine sunt norocosii alesi sa se lupe, dar cine ia mare premiu? Dar pe celelalte? Va las sa cititi mai multe pe blogul meu: http://www.lobvinpress.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *