Cel mai deştept om şi-a făcut blog

O adresă bântuie pe Internet. www.ciutacu.ro.

 1. BlgReader Reply

  Doar complexatii sunt asa de plini de ei, cum este “cel mai destept om”.

 2. Sorin F. Reply

  corectat:

  (daca si) cel mai ”destept” om si-a facut blog (, asta nu inseamna ca fiecare posesor de blog e si destept)

  😉

 3. sorinc Reply

  becali e ceea ce e si pentru ca cei din media l-au pus pe sticla si in ziare si i-au pomenit numele mai des decit cel al Creatorului.
  la fel si nea ciutacu, va fi ‘cel mai destept om’ in masura in care ii v-om perpetua aceasta sintagma nefondata.
  uitati de ciutacu & co si veti constata ca toti v-om deveni mai destepti.

 4. Florin Dumitrescu Reply

  ciudat, gheorghe spune cam acelasi lucru (cu mai mult talent, dupa parerea mea cel putin) in ultimul b24:
  http://www.b24fun.ro/index.php?a=1283&p=2
  in general, tot stilul bate spre gheorghe… care lasa insa mai mult spatiu autoironiei… perceptibila de pilda in gogomania de a se asemana cu dz.!!!
  precum si pozitionarea asta: hai sa-i enervez, ca sa-i intarit… asa ii stimulez, ii fac sa gindeasca… sau macar obtin trafic
  mai e loc oare pe pozitionarea asta, de bad guy?

 5. Iulian Comanescu Reply

  Sorinc: Măi, ştii cum e asta? Vorbeam aseara cu Costi Creţan, şeful de la site-ul Realitatea. Îmi reproşa că eu sunt prea apropiat de oamenii despre care vorbesc. Că îi cunosc. Şi atunci tind să-i umanziez. Dacă m-aş depărta de ei i-aş vedea la adevăratele dimensiuni, sugera Costi Creţan.

  Ei bine, eu nu pot face asta. Cred că a fi ziarist înseamnă în esenţă a vorbi cu oameni (şi cu obiecte, la rigoare, ca ăia din clipul Ziua) şi asta mai ales în situaţiile în care ceva nu-ţi convine la cineva. M-a deranjat ceva la Ciutacu, m-am aruncat în luptă cu el, ca să îi ofer ocazia să răspundă.

  Nu greşiţi şi nu mă luaţi drept un om din afara sistemului. Am fost ziarist cu carte de muncă 15 ani şi încă mai am diferite contracte cu instituţii mari de media. Cred că există şi un rol al blogger-ului contestatar, care e nemuţumit de media în ansamblu şi o critică pe drept (blogurile din State) sau cam pe nedrept (mai curând în România). Dar eu nu pot fi asta, nu din oportunism ci pur şi simplu fiindcă, de pildă, în noiembrie 1996 trăgeam cot la cot cu Lucian Mândruţă, la Pro TV, ca să facem o zi de alegeri foarte grea la standardele televiziunii de atunci – şi cred că şi de acum. În 1998 beam cafele cu Luminiţa Anghel şi îmi povestea despre planurile ei. Constatam că e o persoană mult mai profundă şi interesantă decât o arăta prestaţia scenică. În 2005, vorbeam cu CTP la World Trade Center despre plecarea de la Adevărul şi oricât îl ironizez, nu pot să trec peste faptul că şi el se numeşte ziarist, ca şi mine, şi că are nişte merite despre care o să vorbesc odată şi-odată.

  Oamenilor din afara breslei care aleg ceva din discursul meu destul de criptic pentru ei şi cam nuanţat pentru gustul publicului general le mulţumesc.

 6. kristian Reply

  M-am ofticat groaznic cand a sters gheorghe tot ce era pe forum si cred ca atunci, pentru prima si ultima oara, nu mi-a placut de el 😀

 7. sorinc Reply

  @ciutac … tot eu ti-am scris un mesaj pe blog, nu stiu daca de asta mi-ai raspuns si aici.

  parinteasca-ti grija pentru picioarele mele nu poate ascunde prea-plinatatea de sine a fiintei tale. tu vorbesti despre tine chiar si cind te referi la altcineva, caci tu esti intiiul, in spatele tau trebuind sa fie un mare hau; iar acel hau cum nu exista, el trebuie creat, caci altfel fragila ordine din micu-ti univers in tandari se va sparge.
  esti mare doar intr-o lume mare, caci intr-una mica orice pitic e urias.
  fii plin de imaginatie si nu conteni sa te agiti, caci in ceafa uitarea e cea care iti sufla, nu eu.
  frankly, darling, i don’t give a damn!

 8. lovinpress Reply

  Doamnelor si domnilor,

  CRP a publicat lista nominalizatilor la premiile clubului otoman de presa. Una cu surprize. Ca de obicei. La sectia aberanta reporta-ancheta nu exista nici macar un ziarist de investigatii. Cine sunt norocosii alesi sa se lupe, dar cine ia mare premiu? Dar pe celelalte? Va las sa cititi mai multe pe blogul meu: http://www.lobvinpress.wordpress.com

Post your thoughts