Ce vor mogulii români

Deocamdată, nu mai sunt numiţi nici “mafioţi”, nici “oligarhi”, ci, mai cuminte, “moguli”. “Ofensiva” preşedintelui Băsescu împotriva lor include şi o propunere de armistiţiu: făceţi-vă afacerilie, dar “luaţi mâna de pe controlul statului”. Războiul împotriva lor a început, continuă sau s-a terminat? În EVZ de sâmbătă.

  1. Dacian Reply

    Intreb si eu… cum se face ca intre mogulii media nu intra si Sarbu? In ultima vreme nu am auzit lucruri tocmai bune la adresa lui si a felului in care isi controleaza “imperiul”. Mi se pare curios ca el nu e pe lista lui Basescu. Desi, dupa ce am auzit abordarea Corinei Dragotescu (sper sa nu ma insel), inteleg ca nici de data asta Basescu nu a iesit la atac din dorinta de a limpezi apele. Presedintele a avut ceva personal de impartit cu fiecare dintre cei trei iar atacul nu poate fi numit tocmai intamplator. Cel putin asa imi pare mie.

  2. Iulian Comanescu Reply

    Dacian: ar putea fi un pact sau pur şi simplu faptul că Sârbu nu are şi alte afaceri decât media, deci, în accepţiunea lui Băsescu, nu e mogul.

    PAH: Tu crezi că o să muşte? Mie mi se pare că războiul nu mai durează mult…

    Comenzile – nu ştiu 🙂

Post your thoughts