Ce vor mogulii români

Deocamdată, nu mai sunt numiți nici “mafioți”, nici “oligarhi”, ci, mai cuminte, “moguli”. “Ofensiva” președintelui Băsescu împotriva lor include și o propunere de armistițiu: făceți-vă afacerilie, dar “luați mâna de pe controlul statului”. Războiul împotriva lor a început, continuă sau s-a terminat? În EVZ de sâmbătă.

3 thoughts on “Ce vor mogulii români”

  1. Intreb si eu… cum se face ca intre mogulii media nu intra si Sarbu? In ultima vreme nu am auzit lucruri tocmai bune la adresa lui si a felului in care isi controleaza “imperiul”. Mi se pare curios ca el nu e pe lista lui Basescu. Desi, dupa ce am auzit abordarea Corinei Dragotescu (sper sa nu ma insel), inteleg ca nici de data asta Basescu nu a iesit la atac din dorinta de a limpezi apele. Presedintele a avut ceva personal de impartit cu fiecare dintre cei trei iar atacul nu poate fi numit tocmai intamplator. Cel putin asa imi pare mie.

  2. Dacian: ar putea fi un pact sau pur și simplu faptul că Sârbu nu are și alte afaceri decât media, deci, în accepțiunea lui Băsescu, nu e mogul.

    PAH: Tu crezi că o să muște? Mie mi se pare că războiul nu mai durează mult…

    Comenzile – nu știu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *