Ce vă doresc eu vouă pentru 2011

Dragii mei, dacă aţi intrat măcar odată aici în timpul lui 2010 şi v-a plăcut ceea ce aţi găsit de citit/văzut, vă mulţumesc. Vă doresc ca 2011 să vă aducă cel puţin atâta sănătate, creativitate/productivitate, bani, evenimente personale fericite câte am avut eu în 2010. Uneori, în decursul anului, mi s-a întâmplat să mă mai trezesc cu faţa la perete şi să mă gândesc că un lucru sau altul nu funcţionează, dar de fiecare dată, mi-a trecut după aceea destul de repede prin cap că, de fapt, o duc mult mai bine decât alţii. De fapt, sunt băftos în multe sensuri.

Celor cărora le stau în gât – şi pe care-i amintesc fiindcă şi ei urmăresc ce se întâmplă aici – le urez de asemeni linişte, sănătate, minte mai limpede şi umori mai bune. Dacă le vor avea, o să îşi poată vedea mai mult de viaţa lor şi mai puţin de a mea – cu care le e mult mai greu să se joace decât cu a lor, deci nu prea merită să-şi bată capul.

Dacă aceste urări vi se par egocentrice, vă rog să mă iertaţi, am încercat să vă spun ceva cu sens raportând totul la o persoană despre care ştiu multe, adică la mine; vanitoase nu sunt, vă asigur 🙂

Post your thoughts