Ce urmează pentru Vlad Petreanu

Știrea cu renunțarea la poziția de redactor-șef e de ieri, eu vă spun ce face Vlad Petreanu în continuare: Antena i-a propus două sau trei formate, omul reflectează la propunere. Cu privire la plecare, comunicatul Antenei 1 include “nevoia aplicării unor noi linii editoriale”, iar pe blog la Vlad găsiți însemnarea asta.

Una peste alta, nu e exclus să-l vedem pe Petreanu din nou pe post. E un tip care n-a fost în mod special interesat de postura asta, dar a avut dintotdeauna fanii lui. Problema e pe care post 🙂

Comunicatul Antenei 1:

COMUNICAT

Incepand cu data de 1 decembrie 2007, se incheie mandatul domnului Vlad Petreanu, director editorial la conducerea Departamentului Stiri ANTENA 3, departament care realizeaza si Observatorul, emisiunea de stiri a ANTENEI 1.

In ultimii trei ani, domnul Petreanu a supervizat si coordonat o serie de proiecte importante, care au vizat dezvoltarea Departamentului Stiri, printre care lansarea si pozitionarea canalului de stiri ANTENA 3 si relansarea, intr-o noua formula grafica, scenografica si editoriala, a Observatorului. Schimbarea de la conducerea Departamentului este determinata in egala masura de consumul de energie si creativitate care au fost necesare pentru implementarea acestor dezvoltari, cat si de nevoia aplicarii unor noi linii editoriale, in perioada urmatoare, in programele Departamentului. Experienta domnului Petreanu va fi valorificata in continuare prin dezvoltarea, in cadrul grupului de presa, a unei serii de initiative, care-i vor pune in valoare calitatile jurnalistice.

Cu aceeasi data, doamna Aura Titiriga redactor sef al Departamentului Stiri ANTENA 3, va ocupa si functia de redactor sef al emisiunilor reunite sub brandul “Observator”.

4 thoughts on “Ce urmează pentru Vlad Petreanu”

 1. Cu cine sa faca Vlad miracole daca d-na Toma, sefa sectiei Politic, pune virgula intre subiect si predicat si scrie “tu sti” cu nonsalanta?

 2. Dar cine l-a pus pe VLad Petreanu sa aiba o astfel de subalterna pentru o asa perioada de timp ?
  Seful al mare ?
  Sa fim seriosi, poti sa ai grafica schimbata, daca nu ai cu ce sa o sustii ca oameni de presa cu ceva coloana.
  Succese !

 3. Poti sa ai pe oricine in subordine si poti sa fii oricat de bun, daca ai sarcina de partid sa dai 1/3 stiri cu Felix. M-am uitat intr-o seara la A1 la Obositor. Au prezentat o stire cu “printesa” Camelia Voiculescu urmata de o stire cu PC. In momentul ala am mutat pe ProTv si nici ca am mai dat pe la stirile A1.

 4. pentru catalink:
  ai urmarit un Conservator si erau doar doua stiri asa??? era o zi buna, in general cam 50% sunt stiri date de sus in jos, stiri ce trebuie executate…daca-i ordin, cu placere:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *