Ce-ți mai place bisturiul ăla, Cove!

Kanal D a lansat, la Godot Café, “Mireasă 90-60-90”, varianta locală a show-ului “Bridalplasty” de pe E! Este vorba de ce vă puteți închipui, 12 mirese cu care doctorii se joacă de-a bisturiul și chirurgia estetică.

Show-ul e prezentat nu de o femeie, ca în original, ci de Cove, care a fost supus unui styling intensiv pentru apariție, lucru care se vede și din fișierul “IMPORTANT – credential poze.txt” de pe stick-ul de presă, pe care îl redau integral, pentru ca nu cumva să mă trăsnească Dumnezeul Stiliștilor:

fotograf: Adrian Stoicoviciu
styling: Adi Popescu
hair dressing: Centro Donna Salon, Andrei Cristescu, ID.Artist L’Oreal Professionnel
poze: Kanal D

Rezultatul muncii colective de mai sus, Cove adică, arată cam așa:

Gabriel Coveșanu

Gabriel Coveșanu

Dacă vă întrebați de ce mă ocup aici de chirurgie și estetica lui Cove, mutarea Kanal D e una interesantă, fiindcă show-ul – deși programat de un canal de nișă afară – e așezat într-o zi slabă, sâmbăta, în prime-time, unde concurența e formată numai din Te cunosc de undeva (Antena 1) și filmul de pe PRO. “Mireasă 90-60-90” urmează să înceapă într-o sămâbătă neprecizată din aprilie și ar putea asigura un lejer loc III, cât timp TVR 1 se ocupă de flop-uri gen “Fabrica de staruri”, iar Prima dă tot film. Ar fi vorba de a doua cea mai importantă miză a Kanal D după “Vrei să fii milionar”, spun surse din postul turcesc.

Profit de ocazie ca să-mi anunț dușmanii că invitații la lansare, adică și eu, au primit un bisturiu și o foarfecă.

Originalul, “Bridalplasty”:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *