Ce-ţi mai place bisturiul ăla, Cove!

Kanal D a lansat, la Godot Café, “Mireasă 90-60-90”, varianta locală a show-ului “Bridalplasty” de pe E! Este vorba de ce vă puteţi închipui, 12 mirese cu care doctorii se joacă de-a bisturiul şi chirurgia estetică.

Show-ul e prezentat nu de o femeie, ca în original, ci de Cove, care a fost supus unui styling intensiv pentru apariţie, lucru care se vede şi din fişierul “IMPORTANT – credential poze.txt” de pe stick-ul de presă, pe care îl redau integral, pentru ca nu cumva să mă trăsnească Dumnezeul Stiliştilor:

fotograf: Adrian Stoicoviciu
styling: Adi Popescu
hair dressing: Centro Donna Salon, Andrei Cristescu, ID.Artist L’Oreal Professionnel
poze: Kanal D

Rezultatul muncii colective de mai sus, Cove adică, arată cam aşa:

Gabriel Coveşanu

Gabriel Coveşanu

Dacă vă întrebaţi de ce mă ocup aici de chirurgie şi estetica lui Cove, mutarea Kanal D e una interesantă, fiindcă show-ul – deşi programat de un canal de nişă afară – e aşezat într-o zi slabă, sâmbăta, în prime-time, unde concurenţa e formată numai din Te cunosc de undeva (Antena 1) şi filmul de pe PRO. “Mireasă 90-60-90” urmează să înceapă într-o sămâbătă neprecizată din aprilie şi ar putea asigura un lejer loc III, cât timp TVR 1 se ocupă de flop-uri gen “Fabrica de staruri”, iar Prima dă tot film. Ar fi vorba de a doua cea mai importantă miză a Kanal D după “Vrei să fii milionar”, spun surse din postul turcesc.

Profit de ocazie ca să-mi anunţ duşmanii că invitaţii la lansare, adică şi eu, au primit un bisturiu şi o foarfecă.

Originalul, “Bridalplasty”:

Post your thoughts