Ce mai face Lovitt, consilierul lui Tudor Giurgiu?

Gordon Lovitt, omul care a promovat show-urile independente pe TVR în mandatul Giurgiu, a fost numit director de programe la Prima TV din Cehia (ownership MTG/local).

5 thoughts on “Ce mai face Lovitt, consilierul lui Tudor Giurgiu?”

  1. Bre, Inclusive, nu mai pune la suflet un biet promo. Bine facut, dar cu mesaj de 2 bani. Te cred, e nasol sa lucrezi pt Felicxs si sa n-ai o minima satisfactie. Nici macar prima de Paste. Si daca tot nu v-a dat o prima subtire, crezi in continuare ca e un bun stapan? Crezi ca a venit timpul ca voi, comunistii , sa puneti din nou stapanire pe lume? Mori in chinuri! De tot.

  2. King of Bongo: ai zis bine – o idee brutală frumos realizată. Mă tot întrebam ce mă deranjează la spotul ăla și cred că e sugestia de “mori în chinuri” la adresa președinților. Care se regăsește glorios și în comentariul matale.

  3. Da, ai dreptate. Si daca tot recunosc trebuie sa-mi caut si o scuza. Pai dupa o zi de munca pe plantatie, cand ajung acasa rupt si deschid hotnews-ul ca sa vad cine a mai murit si cine ce mai blogareste, dau peste vestea ca Lovitt nu a murit, cu comentarii spam de la te miri cine. Pai sa nu te enervezi? Imi cer scuze. Sa nu moara de tot. Si daca tot vb de spot, problema principala e ca baietii de la antene ma insulta spunandu-mi ca sunt un iobag pe plantatia Stapanului. Pe care, de fapt, nici nu prea pot sa-l aleg. Nici cu nici fara grija! Ca de aia sunt iobag. Mesajul e total deplasat si aberant. Daca au dorit buzz, il au. O fi meritat efortul? Poate scot in ilegalitate CNA-ul dupa modelul CNSAS-ului, pe motiv ca-i neconstitutional. M-as strica de ras. De tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *