Ce-i asta?!

Totuşi, ce se întâmplă aici? WordPress m-a anunţat că blogul ăsta, sau chestia asta, s-a linkuit la mine. Vorbeşte vreo trei limbi şi are câteva sute de linkuri la blogroll şi cam tot atâtea categorii. Se cheama “Sport”. Există din… 2005?

Eu cred că-i un robot supărat rău de tot. Mă lămureşte cineva?

 1. lovinpress Reply

  Draga Iulian,
  Iti scriu cu greu pentru ca ieri mi-ai sugerat sa nu-mi mai fac reclama pe blogul tau, cu toate ca intelegi ca sunt la inceput (apropos, doream sa te intreb daca vrei sa te trec in lista mea de bloguri:))..). Daca vrei sa scapi de el este simplu. Te pot trimite la un doctor:) in bloguri, unul foarte bun.
  Poti sa-mi scrii ca doar stii adresa mea de e-mail si chiar ne cunoastem. Poate-ti amintesti ceva de la EVZ sau poate Tiberiu Lovin iti spune ceva:P. Doar daca vrei sa scapi. Daca nu te anunt ca am postat un mesaj cu amanarea suspendarii lui Basescu:) cu inca 24 de ore pe langa cele cinci minute.

 2. Adrian Reply

  In general robotul vine de pe acelasi IP unde este gazduit si splogul. Blocarea acestui IP este suficienta ca sa rezolve pe termen scurt problema. Altfel, trebuie sapat nitel in loguri, cum nu sunt chiar foarte multe ar trebui sa fie rezonabil … in 80% din cazuri blocarea IP-urilor de pe care vine robotul rezolva definitiv.

 3. Iulian Comanescu Reply

  Băi, Tiberiu, nu mai ţin exact minte când ne-am cunoscut la EVZ. Şi nici nu prea pricep exact ce vrei, decât să mă treci la blogroll-ul tău, lucru pentru care nu trebuie să-mi ceri voie 🙂

  De ce anume să scap? Nu prea înţeleg. Rugămintea mea e destul de simplă. Sunt relativ strict în subsolul postărilor ca să constitui o conversaţie cu sens. Deşi tu n-ai proferat măgării sau mai ştiu eu ce, intri să-ţi promovezi blogul, ceea ce e rudă cu spam-ul. Sigur că în alte părţi asta nu contează, dar aici, dat fiind că vreau să constitui succesiuni de mesaje cu sens (succesiunea, nu mesajele, luate separat), te rog să fii la obiect.

  Aşadar, fii bine venit şi comentează şi tu – de pildă fenomenul ăsta, splog – lucrurile despre care e vorba mai la deal.

Post your thoughts