Ce-i asta?!

Totuși, ce se întâmplă aici? WordPress m-a anunțat că blogul ăsta, sau chestia asta, s-a linkuit la mine. Vorbește vreo trei limbi și are câteva sute de linkuri la blogroll și cam tot atâtea categorii. Se cheama “Sport”. Există din… 2005?

Eu cred că-i un robot supărat rău de tot. Mă lămurește cineva?

4 thoughts on “Ce-i asta?!”

 1. Draga Iulian,
  Iti scriu cu greu pentru ca ieri mi-ai sugerat sa nu-mi mai fac reclama pe blogul tau, cu toate ca intelegi ca sunt la inceput (apropos, doream sa te intreb daca vrei sa te trec in lista mea de bloguri:))..). Daca vrei sa scapi de el este simplu. Te pot trimite la un doctor:) in bloguri, unul foarte bun.
  Poti sa-mi scrii ca doar stii adresa mea de e-mail si chiar ne cunoastem. Poate-ti amintesti ceva de la EVZ sau poate Tiberiu Lovin iti spune ceva:P. Doar daca vrei sa scapi. Daca nu te anunt ca am postat un mesaj cu amanarea suspendarii lui Basescu:) cu inca 24 de ore pe langa cele cinci minute.

 2. In general robotul vine de pe acelasi IP unde este gazduit si splogul. Blocarea acestui IP este suficienta ca sa rezolve pe termen scurt problema. Altfel, trebuie sapat nitel in loguri, cum nu sunt chiar foarte multe ar trebui sa fie rezonabil … in 80% din cazuri blocarea IP-urilor de pe care vine robotul rezolva definitiv.

 3. Băi, Tiberiu, nu mai țin exact minte când ne-am cunoscut la EVZ. Și nici nu prea pricep exact ce vrei, decât să mă treci la blogroll-ul tău, lucru pentru care nu trebuie să-mi ceri voie 🙂

  De ce anume să scap? Nu prea înțeleg. Rugămintea mea e destul de simplă. Sunt relativ strict în subsolul postărilor ca să constitui o conversație cu sens. Deși tu n-ai proferat măgării sau mai știu eu ce, intri să-ți promovezi blogul, ceea ce e rudă cu spam-ul. Sigur că în alte părți asta nu contează, dar aici, dat fiind că vreau să constitui succesiuni de mesaje cu sens (succesiunea, nu mesajele, luate separat), te rog să fii la obiect.

  Așadar, fii bine venit și comentează și tu – de pildă fenomenul ăsta, splog – lucrurile despre care e vorba mai la deal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *