Ce-i asta? Ştangă de YouTube, anti-PNL, ca pentru ultima zi

De la Chinezu, care nu ştie nici el mai multe.

UPDATE: Cotidianul vine cu explicaţia lui Bogdan Olteanu: că îl antrena pe Tăriceanu pentru confruntarea între premieri.

UPDATE 2: La Şuţu am găsit o succesiune de mai multe fragmente care par din acelaşi loc şi timp. Ele sunt preluate de la un alt user decât cel care a pus in circulaţie fragmentul de mai sus. Pare a fi vorba de un răspuns care arată contextul. Nu am timp să mă uit la toate, aşa că vă las pe voi să analizaţi.

 1. Iulian Comanescu Reply

  Mulţumesc. Pare credibil ce spune Olteanu, că nu ştiu ce altă explicaţie s-ar putea găsi. Rămâne, totuşi, “Fuck you mr. Geoană”.

 2. IONUT S Reply

  Au explicat ca e vorba despre un “role-play”, Olteanu jucand rolul lui Stolo intr-un antrenament pentru dezbatere. Banal. Socant e ca inregistrarea a ajuns pe piata., si doar “servitziile” pot fi banuite, caci liberalii insisi nu au nici un interes sa se creeze confuzii in asemenea momente. Dezgustator si penibil sa se foloseasca asemenea arme, securism nu al culegerii de informatii (asta se practica probabil oriunde, de cand lumea), ci al lansarii unor diversiuni atat de ieftine si perverse. Probabil ca aveau nevoie liberalii sa-si aduca aminte cine ii curteaza!

 3. eftimie Reply

  Sunt totuşi de acord cu concluzia d-lui Tăriceanu. Cred că şi dl Băsescu a tras un hă hă hă din suflet la auzul vorbelor premierului.

 4. dan Reply

  avem tendinta sa judecam aspru injuratura lui tariceanu. suntem ipocriti si uitam ca in spatiul privat spurcam si noi in stanga si in dreapta.

  este aceeasi ipocrizie cu care ne dam lupi moralisti cand pe net apar clipuri furate de la cei care s-au filmat facand dragoste, este aceeasi ipocrizie cu care o judecau carcotasii pe andreea esca acum cativa ani si este in general aceeasi ipocrizie marsava care apare de fiecare data cand ii criticam pe altii pentru lucruri pe care le facem si noi cu varf si indesat.

  personal, tariceanu imi pare un personaj mult mai simpatic dupa acest film.

  mi-ar placea ca oamenii sa invete sa faca diferenta.

 5. jd20 Reply

  @dan
  Hai mah Dan, chiar asa?
  Dan si mai cum? cumva Andronic? foarte probabil.
  dor ti se pare mai simpatic terry acum. LOOOOOOOOOOOOOL

 6. Cristian Ghinea Reply

  Iuliane, tu zici ca e o stanga anti-PNL.

  trei centimetri mai sus, pe Hotnews, Dan Selaru zice ca e facuta de PNL, care incearca sa-si mobilizeze electoratul.

  Cum va citesc pe amindoi si am mare incredere in fiecare, trebuie sa iti spun ca in acest moment neuronul meu sting sa lupta de zor cu cel drept. Ce ma fac?

  cheers!
  C.G.

 7. Adrian Reply

  Faza este foarte tare. Ok, Olteanu stim ce facea dar nu inteleg ce face Tariceanu? Ori se pregateste sa-i spuna asta oficial si lu’ Geoana ori sunt atat de prieteni incat isi perimite sa glumeasca. O sa vedem maine seara. Pana una alta Olteanu cred ca ar fi bun de membru PDL…. e mai convingator decat multi din partidul ala.. 🙂

 8. Iulian Comanescu Reply

  Cristi: îmi pare rău pentru neuronul tău, mie mi se pare că povestea nu prea are cum să facă servicii PNL. Plus că la ce materiale video a pus în circulaţie PNL în campania asta, e greu să-i bănuim de vreo subtilitate.

 9. Barengott Reply

  Mi se pare mie sau fotoliile sunt portocalii?
  Cred ca incearca sa se puna bine cu viitorul premier, Vasile Blaga…

 10. Dan Iancu Reply

  creed ca e pierdere de vreme. teorii sunt multe si analze si mai si. oricum e ceva jegos si apropierea pdl-pnl in formula patriciana e similara cu amorul furtunos dintre psd si pc.

 11. Tiberiu Popescu Reply

  Dar parca-l prefer pe Patriciul din spatele aliantei PD-L & PNL dacat pe Felixake din spatele PSD & PC (asta daca tot nu am alta optiune).

Post your thoughts