Ce face Sanda Nicola când n-o vede nimeni

Sau, mai precis, o văd alţii. A avut ceva treabă şi cu materialele din jurnalele Realitatea TV, pe 26 ianuarie, de ziua lui Ceauşescu – vă amintiţi taximetristul care participase ca paraşutist la execuţia lui Ceauşescu, Octavian Gheorghiu?

 1. mihnea Reply

  aoleu… engleza a devenit mai buna de-a lungul timpului dar la inceput mi-a zgariat urechile 🙂

 2. boblea Reply

  penibila creatura nicola asta…n-am mai vazut asa un anti-talent la aparut pe sticla. cat patos artificial pune in fiecare eveniment!
  de fapt – mint. majoritatea celor de la realitatea tv sunt penibili si n-au ce cauta pe sticla. umplutura, la fel ca si cameramanii, mare parte din ei sunt fostii soferi….doamne, doamne, ce presa penibila avem!

 3. Dacian Reply

  Sanda Nicola e un jurnalist foarte bun din punctul meu de vedere si mi-ar placea sa o mai vad in transmisiuni de genul celor pe care le facea acum cativa ani la Realitatea, pe subiecte externe de maxima importanta. Imi lipseste amprenta ei asupra evenimentelor.

 4. marin oprea Reply

  domnule Comanescu—-
  Surpriza , surpriza, nu? E uite ca a surprins pe multi care nu aveau incredere in domnisoara Nicola.
  Am stiut , si sa adeverit ca talentul ei nu ma inselat, ce zici?
  Tii minte ca te intrebam ceva despre ea?

  Ms ca ai postat acest clip .
  Bravo ei ,chiar mia lipsit so vad, si btw her English is excellent, don’t you think so ?
  Va Salut

 5. ade Reply

  Sanda este unul dintre cei mai buni reporteri de direct din Romania. Bravo, Sanda!

 6. fabius Reply

  Arata ok, are o voce placuta, greselile de gramatica nu sunt foarte multe sau grave (dar asta nu inseamna ca engleza ei este excelenta), iar supriza placuta este ca nu vorbeste cu accent pronuntat sau afectat. Per total, pare un reporter tv bun. Bv ei ca isi gaseste de munca.

 7. Marius Muscalu Reply

  Iulian, ai vazut-o pe Nadia in the apprentice ? Sanda Nicola ar putea sa ii dea lectii de engleza Nadiei…. cel putin la accent daca nu la gramatica……mie mi-a placut si imi place Sanda Nicola….

  mesajele tip “boblea” ar trebui sterse….. nu stiu de ce l-ai lasat….free speech e atunci cand spui ceva….nu cred ca are relevanta faptul ca cei de la realitatea sunt cum sunt si ca au soferi drept cameramani……

 8. Iulian Comanescu Reply

  Marius: pe Boblea l-am lăsat că n-a folosit niciun cuvânt interzis, deşi altfel nu îi admir în mod special proza, cred că oamenii ăştia supăraţi care-şi exprimă antipatii răspicat sunt atât de… neaoşi, ca să zic aşa…

  În principiu, da, lucrurile importante sunt altele şi ţin la calitatea discursului de aici, din subsol.

 9. marin oprea Reply

  Victor asta pentru ca engleza mea e mult mai buna decit a ta, asta una , si a doua Engleza pe care o vorbeste Sanda e excelenta da, comparata cu cea pe care o auzi la cei care se dau mari jurnalisti de pe tv-urile Romane.
  1, Lectie de engleza
  Nu intoadeauna A se pronunta “ea”
  A se pronunta A atunci cind este urmarit de o consoana

 10. victor Reply

  @marin oprea

  Eu nu am zis nimic rau de Sanda, mai ales ca admir ce face ea de mult timp.
  Era o fata foarte talentata inca din liceu si a evoulat super bine.

  Era doar o constatare despre cum ai scris tu in romana.
  Pur si simplu nu m-am putut abtine sa raspund.Dar deja suntem off-topic.

 11. tibi Reply

  Ce aveti mai cu fata?Mie mi-a facut placere s-o revad pe Sanda Nicola pe care dintotdeauna am simpatizat-o, parandu-mi-se ca este un jurnalist care-si face foarte bine treaba.
  @I.Comanescu:1.Ma bucur ca ati postat filmuletul asta.
  2.Ce bine ati zis-o,chiar daca ati facut-o mai eufemistic:”Oamenii astia suparati care-si exprima antipatii raspicat sunt atat de neaosi…”

 12. Iulian Comanescu Reply

  O româncă ajunge pe un post străin cunoscut. Nu spun că e o realizare de premiul Emmy, dar e ok, nu? Dacă nu au pe cineva pe care se pot bizui din ţara respectivă, trimit un corespondent sau renunţă la direct – şi n-a fost cazul.

  Deci, una peste alta, cred că e ceva ce merită apreciat. Să sărim pe Nicola că nu ne plac engleza şi mutra ei mi se pare cam păgubos.

 13. Bula Reply

  Engleza ei in acest clip nu este chiar fluenta, am auzit niste balbaieli.Am vazut alte clipuri ale ei si au fost foarte bune din punct de veeer al englezei. Da, accentul e bun, si toata engleza ei mult mai buna decat a Nadiei.

 14. bula Reply

  “1, Lectie de engleza
  Nu intoadeauna A se pronunta “ea”
  A se pronunta A atunci cind este urmarit de o consoana”
  Marin Oprea,

  This is wrong. Nu exista reguli e pronuntare in engleza. Chiar ca ceea ce ai zis e aiurea. Think about: cat, bad. “a” se pronunata “ae” inainte de consoana

Post your thoughts