Ce face Dana Razboiu cand n-o vede nimeni: bau cu Petre Popescu

Dupa ce a plecat de la jurnalul de prime-time, Dana Razboiu s-a apucat de emisiuni nostalgice cu tot felul de dinozauri ai TVR. Daca, cumva, va era dor de Petre Popescu (ala cu costumul negru?), puteti sa-l vedeti maine, de la ora 14.20, la TVR. Isi va da cu presupusul un alt bau-bau al anilor de dupa revolutie, George Marinescu.

Daca doriti sa revedeti:

popescu_petre.jpg

Comunicatul de presa TVR:

?Žntr-o zi de august 1965, t??narul Petre Popescu se ?®ndrepta spre Sala Sporturilor Floreasca, moment ?®n care a remarcat o coada la poarta Televiziunii Rom??ne, la vechiul sediu, din Moliere. A aflat ca se fac ?®nscrieri pentru concursul de redactori si crainici sportivi si s-a ?®nscris la proba pentru cei din urma. A doua zi dupa concurs, a fost chemat la TVR si Octavian Paler, directorul televiziunii pe atunci, i-a propus sa fie colaborator la ??€??Telejurnal”. A acceptat. Astfel a ?®nceput istoria de 32 de ani a lui Petre Popescu ?®n Televiziunea Rom??na.

Cunoscutul crainic al TVR i-a povestit Danei Razboiu, gazda emisiunii ??€??Meseria-vedeta”, despre evolutia carierei sale si ce a ?®nsemnat pentru el profesia pe care a ales-o. Telespectatorii vor afla si ce trucuri folosea pentru a se sincroniza perfect ?®n prezentarea faimoaselor vizite de lucru ale lui Ceausescu. S??mbata, 7 mai, de la ora 14.20, Dana Razboiu afla alte informatii despre Petre Popescu si de la Sanda Taranu, George Marinescu, Florin Mitu si Stoica Meteleanu.

Share this...
Email this to someoneShare on LinkedInShare on RedditTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *