Ce face Dana Razboiu cand n-o vede nimeni: bau cu Petre Popescu

Dupa ce a plecat de la jurnalul de prime-time, Dana Razboiu s-a apucat de emisiuni nostalgice cu tot felul de dinozauri ai TVR. Daca, cumva, va era dor de Petre Popescu (ala cu costumul negru?), puteti sa-l vedeti maine, de la ora 14.20, la TVR. Isi va da cu presupusul un alt bau-bau al anilor de dupa revolutie, George Marinescu.

Daca doriti sa revedeti:

popescu_petre.jpg

Comunicatul de presa TVR:

?Žntr-o zi de august 1965, t??narul Petre Popescu se ?®ndrepta spre Sala Sporturilor Floreasca, moment ?®n care a remarcat o coada la poarta Televiziunii Rom??ne, la vechiul sediu, din Moliere. A aflat ca se fac ?®nscrieri pentru concursul de redactori si crainici sportivi si s-a ?®nscris la proba pentru cei din urma. A doua zi dupa concurs, a fost chemat la TVR si Octavian Paler, directorul televiziunii pe atunci, i-a propus sa fie colaborator la ??€??Telejurnal”. A acceptat. Astfel a ?®nceput istoria de 32 de ani a lui Petre Popescu ?®n Televiziunea Rom??na.

Cunoscutul crainic al TVR i-a povestit Danei Razboiu, gazda emisiunii ??€??Meseria-vedeta”, despre evolutia carierei sale si ce a ?®nsemnat pentru el profesia pe care a ales-o. Telespectatorii vor afla si ce trucuri folosea pentru a se sincroniza perfect ?®n prezentarea faimoaselor vizite de lucru ale lui Ceausescu. S??mbata, 7 mai, de la ora 14.20, Dana Razboiu afla alte informatii despre Petre Popescu si de la Sanda Taranu, George Marinescu, Florin Mitu si Stoica Meteleanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *