Câteva nume de categorii care-mi plac

De obicei, nu prea găsești creativitate în numele de categorii. Eu am dat peste câte ceva și recomand mai departe, nu neapărat pentru postările care stau sub numele respectiv, în ordine întâmplătoare:

Categorie cu nume foarte lung și rar folosită – El Lunes.
Hapuri și pastile – Blog de bloc.
Departamentul relații cu clienții altora – City Limits.
Alimentara, de pe Gramo’s World.
Padurea de conștiințe – Catastif.

Voi mai aveți? Eu am scotocit ceva după ele. Puneți în subsol, cu link, le urc aici dacă-mi plac.

10 thoughts on “Câteva nume de categorii care-mi plac”

 1. Nu stiu cine a avut ideea sa-mi faca reclama la tine, dar ramane intrebare: cat de corect este comentariul meu? Fara suparare, Iulian. Asta este parerea mea si voi doi ati fost luati de exemplu (chiar daca nu sunteti singuri) pentru ca la nici 24 de ore au aparut posturi diferite pe terioriul vostru cu aceeasi tema: bloggerii. Este curios insa ca Victor te lauda in timp ce se forta sa arunce cu mizerii in bloggeri. Or si tu faci parte din categoria lor.

 2. Cel care a postat mesajul a uitat sau nu a vrut sa preia PS, care avea ca tema modul prin care poti sa-si atragi vizitatori: injura-l pe Zoso:)).

 3. @Iulian: 10x, ne bucuram ca ti-a placut Alimentara!

  @Tiberiu: nu prea vedem de ce ar trebui sa cauti intentii ascunse in spatele postului lui Iulian (si nici cum ai putea sa le identifici); iar “reclama” nu ti-a facut nimeni, asa functioneaza sistemul de TrackBack. 🙂

 4. Tiberiu: Nu ți-a făcut nimeni reclamă la mine, așa funcționează WordPress-ul, dacă inserezi un link la mine, preluarea se face automat. Dă și tu c-un ochi la ce înseamnă ping și trackback.

  De când sunt aici, din februarie 2006, pun întrebări și obțin răspunsuri pertinente de la oamenii care postează aici în subsol. Am spus de mai multe ori că îi consider colaboratorii blogului, de fapt dintre ei s-au recrutat și o parte din “Guest stars”. Nu o dată am urcat detaliile lor în corpul postării, în chip de “Update”, fiindcă sunt valide și utile. Cred că (și) asta înseamnă Web 2.0, colaborare, perspective multiple.

  În concluzie, da, sunt un mare manipulator.

 5. In fine, cineva care are curaj:)). Din fericire…esti un manipulator mai fin, avand in vedere ca oricum te citeste toata presa:) si de la tine se nasc idei de articole la capitolul media. Era frumos daca ma injurai. Aveam mai mult succes:)). Pe mine ma intereseaza in primul rand informatia.

  O zi buna!

  PS In legatura cu reclama. Am uitat sa pun ghilimele. A fosty un binevoitor care a dorit sa bage putina intriga. Nu tine insa:).

 6. Salve, te citesc de ceva vreme, de fapt, esti intre cele 10 bloguri pe care le am in feed reader la serviciu…
  Mare onoare imi facusi, asadar, cu fulguranta-ti vizita la mine pe tarla… Regrete, insa, ca n-am produs, in scurta istorie a blogului meu, ceva mai demn de remarcat decat respectivul nume de categorie 🙂
  .

  Oricum, misto ideea ce ai avut-o, sa faci o “revista a numelor de categorii”…

 7. Pot sa ma prezint singur, ca-s nou nascut pe blogosfera si poate n-ati apucat sa ma vizitati ? 🙂
  Aseara am inaugurat o categorie numita “harababura-i sanatoasa” aka “diverse”.
  Sper ca n-am inoportunat.
  Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *