Câteva nume de categorii care-mi plac

De obicei, nu prea găseşti creativitate în numele de categorii. Eu am dat peste câte ceva şi recomand mai departe, nu neapărat pentru postările care stau sub numele respectiv, în ordine întâmplătoare:

Categorie cu nume foarte lung şi rar folosită – El Lunes.
Hapuri şi pastile – Blog de bloc.
Departamentul relaţii cu clienţii altora – City Limits.
Alimentara, de pe Gramo’s World.
Padurea de conştiinţe – Catastif.

Voi mai aveţi? Eu am scotocit ceva după ele. Puneţi în subsol, cu link, le urc aici dacă-mi plac.

 1. Tiberiu Reply

  Nu stiu cine a avut ideea sa-mi faca reclama la tine, dar ramane intrebare: cat de corect este comentariul meu? Fara suparare, Iulian. Asta este parerea mea si voi doi ati fost luati de exemplu (chiar daca nu sunteti singuri) pentru ca la nici 24 de ore au aparut posturi diferite pe terioriul vostru cu aceeasi tema: bloggerii. Este curios insa ca Victor te lauda in timp ce se forta sa arunce cu mizerii in bloggeri. Or si tu faci parte din categoria lor.

 2. Tiberiu Reply

  Cel care a postat mesajul a uitat sau nu a vrut sa preia PS, care avea ca tema modul prin care poti sa-si atragi vizitatori: injura-l pe Zoso:)).

 3. Gramo Reply

  @Iulian: 10x, ne bucuram ca ti-a placut Alimentara!

  @Tiberiu: nu prea vedem de ce ar trebui sa cauti intentii ascunse in spatele postului lui Iulian (si nici cum ai putea sa le identifici); iar “reclama” nu ti-a facut nimeni, asa functioneaza sistemul de TrackBack. 🙂

 4. Iulian Comanescu Reply

  Tiberiu: Nu ţi-a făcut nimeni reclamă la mine, aşa funcţionează WordPress-ul, dacă inserezi un link la mine, preluarea se face automat. Dă şi tu c-un ochi la ce înseamnă ping şi trackback.

  De când sunt aici, din februarie 2006, pun întrebări şi obţin răspunsuri pertinente de la oamenii care postează aici în subsol. Am spus de mai multe ori că îi consider colaboratorii blogului, de fapt dintre ei s-au recrutat şi o parte din “Guest stars”. Nu o dată am urcat detaliile lor în corpul postării, în chip de “Update”, fiindcă sunt valide şi utile. Cred că (şi) asta înseamnă Web 2.0, colaborare, perspective multiple.

  În concluzie, da, sunt un mare manipulator.

 5. Tiberiu Reply

  In fine, cineva care are curaj:)). Din fericire…esti un manipulator mai fin, avand in vedere ca oricum te citeste toata presa:) si de la tine se nasc idei de articole la capitolul media. Era frumos daca ma injurai. Aveam mai mult succes:)). Pe mine ma intereseaza in primul rand informatia.

  O zi buna!

  PS In legatura cu reclama. Am uitat sa pun ghilimele. A fosty un binevoitor care a dorit sa bage putina intriga. Nu tine insa:).

 6. eL Lunes Reply

  Salve, te citesc de ceva vreme, de fapt, esti intre cele 10 bloguri pe care le am in feed reader la serviciu…
  Mare onoare imi facusi, asadar, cu fulguranta-ti vizita la mine pe tarla… Regrete, insa, ca n-am produs, in scurta istorie a blogului meu, ceva mai demn de remarcat decat respectivul nume de categorie 🙂
  .

  Oricum, misto ideea ce ai avut-o, sa faci o “revista a numelor de categorii”…

 7. meplusmyself Reply

  Pot sa ma prezint singur, ca-s nou nascut pe blogosfera si poate n-ati apucat sa ma vizitati ? 🙂
  Aseara am inaugurat o categorie numita “harababura-i sanatoasa” aka “diverse”.
  Sper ca n-am inoportunat.
  Multumesc.

 8. doina Reply

  Multumesc pentru apreciere.
  Probabil stii de unde vine creativitatea.

Post your thoughts