Cațavencu vs. Kamikaze în clipuri

Cațavencu iese pe piață cu un cor care promovează ceva secțiune specială cu previziuni pe 2020, vezi niște Băsescu și Geoană îmbătrâniți la Șuțu.
Concurs “România în 2020”

Kamikaze vine cu un pilot japonez care promovează noua revistă:

14 thoughts on “Cațavencu vs. Kamikaze în clipuri”

 1. Din nou observ la Kamikaze aceeasi raportare la Catavencu. Lasa impresia de slabiciune, de unii care nu exista fara parinte, par niste Poponetzi, niste Ebe, niste AndreiHrebenciuci care sunt ce sunt doar prin numele tatalui. Penibil in continuare, o sa investesc totusi sa cumpar un exemplar sa vad ce le poate mintea. Sper numai sa nu fie articole copiate la xerox din Catavencu si lipite la ei in fitzuica

 2. Slabut finalul Kamikaze, cu micul si mustarul…

  Cit despre corul Catavencu, nice, da’ cine’s oamenii astia? In afara de T. Morar, nu prea identific chipuri…

 3. Radu: ok, să zicem că nici mie nu mi se pare foarte bună poziționarea asta. Tu cum ai fi făcut?

  Ionouka: diverși din redacție, de la Bușcu la Simona Tache. Oarecum asta-i o calitate a clipului – arată că “la mogul” au rămas oameni. Presupun că un clip făcut de Kamikaze ți-ar fi creat aceeași impresie, sunt oameni care nu se prea văd la față.

 4. Eu cred ca pozitionarea lor de ziaristi plecati de la un Catavencu aflat sub papucul lui Vintu si a lui Buscu e fireasca.

  Pana la urma despre asta-i vorba: cei care faceau Catavencu (nu cei care apareau la tv ca sunt Catavenci) au plecat in semn de protest impotriva celor care s-au dedat la banii mogulului si au fost un paravan pentru afacerile acestuia.

  Si care prin brandul Catavencu au credibilizat spalatori de cadavre ca Tatulici sau Nistorescu. Brandul Catavencu era facut in ultimii foarte multi ani tocmai de cei care au plecat. Care n-aveau voie sau timp la tv.

  Cum vrei sa se schimbe obiceiurile proaste din presa, daca fiecare plecare de genul asta e trecuta sub pres?

 5. @Radu: Nici n-a aparut decat ideea unei noi publicatii si deja tu vezi parintii ei. Esti tare! Imi amintesc acum vreo sase ani cand inca se asteptau primele poze cu Dacia Logan, cum tot felul de clarvazatori ca tine (probabil colegi de promotie de la acelasi liceu) stiau precis cat de proasta si urata masina va fi. Norocul francezilor ca nu au citit parerile lor, ca altfel poate ca nu mai ieseau din criza! In alta ordine de idei, incercand sa ma plasez pe acelasi palier cu tine sa stii ca si tu semeni perfect cu baiatul lui Realitatea TV, mai exact cu copilul lui adrian ursu si al lui razvan dumitrescu! In locul tau as investi intr-un abonament la Click sau Cancan!

 6. Stie cineva cum il cheama pe cel care se ascunde rusinat de situatie in spatele lui Buscu? L-am vazut de curind la un concert, nu cinta rau. Credeam ca are deja un stil, vad insa ca inca il mai cauta

 7. @lofo: Gresit, Belfast e urmatorul, al patrulea din randul din mijloc, e cel care furnizeaza cd-uri pirat redactiei. A ramas si el la Vantu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *