Cărţi electronice pentru subscriberii Comanescu.ro

Dat fiind că v-am supus la oarece chinuri pentru ca să puteţi comenta aici, adică trebuie să cereţi un cont la officeATcomanescuDOTro, mi s-a părut de bun simţ ca de la un punct încolo să vă ofer şi nişte beneficii. Primul dintre ele este o carte electronică, culegere a articolelor pe care le-am scris între 2006 şi 2010 în “Dilema veche”, intitulată, previzibil dar zic eu nimerit, “Dilemele lui Comanescu”.

Dilemele lui Comanescu

Am gândit o copertă simplistă, care să spună ceva în chip de thumbnail, cum se vede pe majoritatea platformelor.

Cartea va fi disponibilă pentru download la publicul larg peste câteva săptămâni; beneficiul subscriberilor de pe Comanescu.ro este faptul că o pot citi în premieră şi au acces la adresa mea personală de e-mail, unde îmi pot trimite comentarii sau observaţii. Deocamdată puteţi descărca un fişier demo, format ePUB, de aici.

Formatul ePUB e unul “la liber”, ca şi “Dilemele lui Comanescu”, compatibil cu o gamă largă de device-uri mobile. Ca să citiţi cartea vă recomand:

 1. Marian Stavaroiu Reply

  Am primit, am vazut acum jumatate de ora, dar sunt “rupt“ de oboseala si o sa citesc maine.
  Multumesc foarte mult, e o idee foarte buna.

  Daca imi permiti as dori sa semnalez un soft free care face multe minuni: CALIBRE (Google stie!)
  Revin dupa lectura.

 2. Iulian Comanescu Reply

  Mersi de urări. Cu hârtia, am militat împotriva culegerilor de articole sub formă de volum tipărit, ar fi nu ştiu cum să mă dezic 🙂

Post your thoughts