Cartea din Jurnalul naţional

250_carte_jn.jpg

E “Peter Pan” şi apare vineri, 20 aprilie, ca prim volum din “Cartea de colecţie”, editată de RAO. Jurnalul naţionaol a mai scos hors-serie “Povestirile alese” ale lui Tudor Octavian, dar şi “Cărticica folositoare” şi “190 de reţete”, la fel ca Gică Petrescu şi alţi cântăreţi neaoşi, pe aceştia nu sub formă de portativ, ci de CD.

 1. dave Reply

  spre deosebire de cotidianul cei de la jn nu au facut mari eforturi. Au tras o dunag peste retururi si atat. adica nu stiu, cel putin coperta nu e branduita destul pe JN ca sa se inteleaga. poate asa e contractu cu rao, ca siglele sa fie egale… depinde si de inauntru.
  Un lucru e bun, macar nu mai dau loganuri. isi educa publicu. 😛

 2. Dan Mihu Reply

  Mare păcat că nici ei nu au ales autorii români. Pe Peter Pan îl am deja în două ediţii. S-o mai iau şi pe asta ca să compar traducerile? Nu prea îmi vine.
  În al doilea rând, opţiunea de a publica cărţi pentru copii e lăudabilă. Dar prin esenţa lor, aceste cărţi pentru mase trebuie să fie ieftine. Or, cărţile pentru copii ieftine sunt pură maculatură. Trăim în epoca tiparului color, cărţile au tot felul de forme şi texturi. Un Peter Pan scos ca acum un secol nu mai are niciun chichirez. Părinţii şi bunicii nostalgici nu mai au timp de el, copiii de azi nu mai gustă gravuri monocrome…

 3. Ilie Alex Reply

  Oameniilor, este o super carte…costa 4 lei si este tare cool.adik povesteste despre peter pan…am mai avut o carte la fel…adik aproape la fel!si nu era atat de completa! Oricum merita banii.: D

Post your thoughts