Cartea din Jurnalul național

250_carte_jn.jpg

E “Peter Pan” și apare vineri, 20 aprilie, ca prim volum din “Cartea de colecție”, editată de RAO. Jurnalul naționaol a mai scos hors-serie “Povestirile alese” ale lui Tudor Octavian, dar și “Cărticica folositoare” și “190 de rețete”, la fel ca Gică Petrescu și alți cântăreți neaoși, pe aceștia nu sub formă de portativ, ci de CD.

5 thoughts on “Cartea din Jurnalul național”

  1. spre deosebire de cotidianul cei de la jn nu au facut mari eforturi. Au tras o dunag peste retururi si atat. adica nu stiu, cel putin coperta nu e branduita destul pe JN ca sa se inteleaga. poate asa e contractu cu rao, ca siglele sa fie egale… depinde si de inauntru.
    Un lucru e bun, macar nu mai dau loganuri. isi educa publicu. 😛

  2. Mare păcat că nici ei nu au ales autorii români. Pe Peter Pan îl am deja în două ediții. S-o mai iau și pe asta ca să compar traducerile? Nu prea îmi vine.
    În al doilea rând, opțiunea de a publica cărți pentru copii e lăudabilă. Dar prin esența lor, aceste cărți pentru mase trebuie să fie ieftine. Or, cărțile pentru copii ieftine sunt pură maculatură. Trăim în epoca tiparului color, cărțile au tot felul de forme și texturi. Un Peter Pan scos ca acum un secol nu mai are niciun chichirez. Părinții și bunicii nostalgici nu mai au timp de el, copiii de azi nu mai gustă gravuri monocrome…

  3. Oameniilor, este o super carte…costa 4 lei si este tare cool.adik povesteste despre peter pan…am mai avut o carte la fel…adik aproape la fel!si nu era atat de completa! Oricum merita banii.: D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *