Cărpenișan evoluează și el pe blog

De pe 21 mai, aici. Mile Cărpenișan este unul din reporterii de evenimente ai Antenei 1, a relatat din Serbia și Irak lucruri. Omul e foarte pornit împotriva lui Băsescu după ce, pe la jumătatea lui 2005, acesta l-a arătat cu degetul în chip de principal intoxicator al presei, în criza ostaticilor. Mile aflase ceva despre o eliberare pusă la cale de serviciile românești, e vorba de episodul în care negociatorii români au fost prezenți într-un anume loc pentru un schimb, dar derbedeii care îi caputraseră pe Marie-Jeanne Ion, Mișcoci și Ohanesian n-au venit la întâlnire. A urmat unul din cele vreo trei anunțuri false de eliberare. După ce cei trei au venit acasă, președintele Băsescu a ținut acea conferință de presă, în care a fost întrebat la un moment dat cine a intoxicat presa și atunci l-a indicat pe Mile.

Desigur că “eliberările” au fost mai multe și multe alte zvonuri lansate și mușcate de presă (descindere la Ristea Priboi acasă, de pildă) n-au pornit de la Cărpenișan.

4 thoughts on “Cărpenișan evoluează și el pe blog”

  1. mai apare la tv? ca nu l-am mai vazut de ceva vreme… ca e stanga, ca e dreapta… omul a avut materiale ok, pe unele le mai tin minte.

  2. Am citit posturile lui Mile…are o ‘fixatie’ cu Basescu, parca l-ar fi facut traumatizat Basescu cu conferinta aia . Banuiesc ca ii este greu sa fie jurnalist cand vrea sa scrie doar despre un subiect 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *