Cărpenişan evoluează şi el pe blog

De pe 21 mai, aici. Mile Cărpenişan este unul din reporterii de evenimente ai Antenei 1, a relatat din Serbia şi Irak lucruri. Omul e foarte pornit împotriva lui Băsescu după ce, pe la jumătatea lui 2005, acesta l-a arătat cu degetul în chip de principal intoxicator al presei, în criza ostaticilor. Mile aflase ceva despre o eliberare pusă la cale de serviciile româneşti, e vorba de episodul în care negociatorii români au fost prezenţi într-un anume loc pentru un schimb, dar derbedeii care îi caputraseră pe Marie-Jeanne Ion, Mişcoci şi Ohanesian n-au venit la întâlnire. A urmat unul din cele vreo trei anunţuri false de eliberare. După ce cei trei au venit acasă, preşedintele Băsescu a ţinut acea conferinţă de presă, în care a fost întrebat la un moment dat cine a intoxicat presa şi atunci l-a indicat pe Mile.

Desigur că “eliberările” au fost mai multe şi multe alte zvonuri lansate şi muşcate de presă (descindere la Ristea Priboi acasă, de pildă) n-au pornit de la Cărpenişan.

  1. andreea Reply

    mai apare la tv? ca nu l-am mai vazut de ceva vreme… ca e stanga, ca e dreapta… omul a avut materiale ok, pe unele le mai tin minte.

  2. Adrian P Reply

    Am citit posturile lui Mile…are o ‘fixatie’ cu Basescu, parca l-ar fi facut traumatizat Basescu cu conferinta aia . Banuiesc ca ii este greu sa fie jurnalist cand vrea sa scrie doar despre un subiect 😀

Post your thoughts