Care RoNewMedia?

E ceva ce-aţi văzut şi în alte locuri, probabil, dar bifez şi aici, fie şi numai ca să îmi fac reclamă, fiindcă o să moderez o sesiune despre măsurători digitale. Conferinţă de new media, organizată de Realitatea-Caţavencu, 29 mai, Inter/Sala Ronda. Program. Meşteresc la o mică surpriză care se va produce aici, pe blog, legat de toată povestea.

 1. Bogdan P Reply

  M-am uitat pe siteul ronewmedia, am vazut ca, va fi si sectiune de “Publicitate mobila”, dupa ce tocmai citisem de amenda luata de Vodafone :). Mi se parea interesant ca la aceasta sesiune sa fie invitati si operatorii de GSM.
  O zi buna.

 2. Iulian Basescu Reply

  Cum ramane cu cercetarea calitativa din zona .ro ?

  ” … Din ce in ce mai multe organizatii de media si nu numai, incep sau au dezvoltat deja o multitudine de entitati online, generand atat o inflatie a continutului, cat si o suprasolicitare a spatiului public din punctul de vedere al instrumentelor de influentare a agendei, atrofiind, prin promovarea excesiva a progreselor tehnologice, elementul uman din aceasta ecuatie. In fata acestei realitati, omul contemporan resimte o alienare sociala pentru care nu are inca antidot. Desi majoritatea celor implicati in fenomen sustin ca exista o evolutie si perspectivele sunt optimiste, metodele socio-umane de masurare efectiva a impactului au ramas in urma progreselor tehnologice care au fost favorizate in detrimentul primelor deoarece aparatul teoretic a fost ignorat nepermis de mult. … ”

  “… analiza relatiilor dintre media si noile tehnologii de comunicare”
  Iulian Basescu

Post your thoughts