Cântec cu bloggeri

Am ajuns şi în folclor.

De la Cosmin Vaman. Poţi să te superi? Mersi.

 1. mihnea Reply

  am voie sa spun ca exista o diferenta intre a fi controversat si a fi pur si simplu prost? nu ca ar avea vreo legatura cu cele de mai sus. chiar haiosel cantecul 🙂

 2. bogdan pacurar Reply

  salut iulian

  iti scriu tie pt ca stiu ca ai mai avut reclamatii de genul asta la care ai raspuns “pozitiv”. e vorba de reclama de pe pagina de deschidere a site-ului hotnews.ro. azi ford, ieri nu-stiu-ce. se lateste pe juma’ de ecran si cind dai click pe cruciulita de inchidere, iti deschide de fapt link catre site-ul “reclamat” si nici macar nu se inchide blestematul ala de cearsaf care se lateste pe juma’ de ecran.

  io credeam ca au trecut demult vremurile alea, cind dadeai click sa inchizi ceva si de fapt ti se deschidea… se pare ca nu. ii inteleg pe oamenii de la reclame si inteleg si nevoia de bani. da’ sa ne-nteleaga si ei pe noi, care cautam site-u pt informatie, nu pt reclama.

 3. Iulian Comanescu Reply

  Bogdan: am trimis mai departe, la HotNews. E bine ca ziceti ce va doare, fiindca reclamele astea nu sunt “vizate” de site, ci intra pur si simplu in sistem. Asa incat, daca problema exista, putem scrie la regie si cere oprirea lor.

 4. manuela Reply

  eu ma intreb pe cand o manea cu si despre bloggeri??!! :))) asta daca nu exista deja si nu stiu eu…:D oricum, f dragutz cantecelul!!!

Post your thoughts