Când şi de ce nu merg trackback-ul şi pingback-ul pe WordPress?

Onorată asistenţă, am şi eu o întrebare pentru cineva cu cunoştinţe tehnice mai vaste ca mine: de ce şi când nu merg pingback-ul şi trackback-ul pe WordPress? Există o setare care e bifată, în Settings/Discussion: “Allow link notifications from other blogs (pingbacks and trackbacks.)”. Cu toate astea, mi s-a plâns cineva că nu i-a intrat un link pe care îl făcuse la mine. Şi dacă stau şi mă gândesc, n-am mai văzut linkback-uri aici în subsol de nu ştiu când.

Răsplătesc expertiza cu beri.

 1. Alex Sima Reply

  Salut, nu stiu ce sa spun de expertiza tehnica pentru WordPress, dar am avut si eu aceeasi problema. “Zvonurile” par sa sugereze ca sunt probleme legate de server, de memoria alocata, de blocarea pingului “pe teava” (isi va da drumul in cele din urma), plus alte cateva explicatii posibile.

  Daca ai rabdare sa citesti comentariile de la postul asta: “http://www.optiniche.com/blog/117/wordpress-trackback-tutorial/”
  …Cred ca o sa rezolvi (partial) problema.

  Oricum, pe termen lung, or sa apara. Chiar si acum astept (desi rar) cateva saptamani dupa unele, in vreme ce altele apar imediat.

  PS: Daca e cazul, impart berile cu autorul postului respectiv, eu 80%, el 20%, am vazut ca “se poarta” procentele astea.

 2. popescul Reply

  de obicei merg.mai au scapari(ieri am vazut-o pe prima la mine) dar in general functioneaza…

 3. Daniel Reply

  Problema poate sa fie si de la persoana care a trimis trackback-ul. Multe firme de hosting blocheaza XMLRPC-ul de la WordPress din motive de securitate. Am avut problema asta mai demult cand aveam hosting de la o firma din tara.

Post your thoughts