Business Standard se lansează pe 17 mai

18 thoughts on “Business Standard se lansează pe 17 mai”

 1. O porcarie!.. Tot cu banii lui SOV se face! Sint revoltata cind vad profesionisti care se vind pe bani spurcati… ai unui escroc care a cumparat a treia putere in stat (cu litera mica!!!) si se pregateste sa o cumpere si pe a patra! Oricum primele doua erau vindute demult! Si nu sint fost deponent FNI, si nici nu-i tin hangul lui Base, sint doar un om care nu vreau sa fiu luata drept fraiera. Nu va impacientati.. e chiar ultima oara cind scriu pe blogul acesta

 2. Technoludiq, eu vorbeam de acordurile de tipul “sunt un om care fac”. nu aveam treaba cu sov. thank you ( de pe acum 😛 ) ptr layout preview .

 3. Dave: mi se pare ca acordul ala e voie. Pe mine ma enerveaza spumele care se colporteaza pe-aici. Bun, ziarul e cu bani de la Vintu. Putem spune asta. Ne poate deranja sau nu. Dar galagia aia e cu totul altceva.

 4. Iulian,
  cu spume, intr-adevar, nu curatam nimic. Dar trebuie spus, ori de cate ori vine vorba de Standard Business (sau viceversa), ca e cu bani de la Vintu. Cu ACEI bani de la Vintu.
  Acelasi lucru trebuie spus si despre Realitatea TV, si despre celelalte posesiuni media ale SOV-ului. Pentru ca toate acestea influenteaza opinia publica, atitudini si, prin astea, multe altele, foarte serioase. Daca in spatele lor sta Vintu…
  Ce dracu, exista o minima morala a hotilor! Cine trece dincolo, e jigodie, e ticalos. Nu poti sa ai incredere intr-un ticalos, intr-o jigodie.
  Ce face Vintu, acum (de cativa ani, de fapt) ? Interpune (intre el si public) persoane onorabile sau cotate astfel de opinia publica (ceea ce-i cam totuna)> Turcescu, Gheorghe, Dumitrescu, Rosca etc. – niste branduri recunoscute de public.
  Aceeasi tactica pe care a folosit-o cand a interpus CEC-ul intre FNI si public.
  La fel a interpus-o pe fraiera de Vlas intre el si investitori. Si nu a fost numai Vlas…

 5. Draga Cristi,

  Eu stiu asa: continuturile de presa trebuie sa le facem tot timpul noi. Campaniile politice, publicitatea, mesajul de marketing de orice fel sunt repetitive.

  Daca, prin urmare, spunem de fiecare data ca Realitatea e facuta de Vintu, intram intr-o campanie, nu? N-am nimic impotriva sa ne indignam de asta, repet, dar iata ca ne plasam in pozitia de militanti.

  Interesant cum se aplica asta in cazul Traian Ungureanu: el spune ca trebuie sa-ti asumi optiunile si si-a asumat-o pe cea cu Basescu. Ca om, e corect. Dar ca ziarist, nu poti s-o faci decat in articole de opinie.

 6. Am remarcat un anunt ce apare frecvent in media si anume ca sa accesam standard .ro deoarece se cauta un director de vanzari ce ar vinde chiar si directorul general.
  Intrebarea mea este daca sunteti interesati cu adevarat de asta si doriti mai multe detalii despre abilitatile mele profesionale ?
  Daca da si-mi solicitati mai multe detalii eu va voi raspunde .

 7. Adriana, aia era campania. 🙂 Era o gluma, n-ai vazut ca cereau si lucruri de care nu ar avea nevoie o revista? 😛

 8. buna ziua,

  Citesc mesajele de pe acest blog si ma minunez.
  Ce conteaza, domnilor (asta in caz ca sunteti) daca este acest ziar cu banii lui Vantu sau nu.
  Conteaza ca va exista ! Si un BRAVO curajosilor !

  Asta e defectul romanului ramas in tara. Nu a inteles sa se dezbare de apucaturile gen “sa moara si capra vecinului”, “eu sunt cel mai destept, le stiu pe toate. Pot sa fac orice, si in general sunt mai bun la orice fata de voi”.
  De ce spun asta ? In ziua cand toti cei care citesc asta vor gandi “ia uite-l si pe asta, hai sa vedem poate… o fi daca el zice”, adica vor privi cu dezinteres afirmatiile de mai sus, atunci o sa “traim bine”.
  Parca ar fi o crima sa nu fii in rand cu oamenii. Deci pana nu o sa existe o competitie serioasa, si pana cand oamenii nu vor trata realizarile altora ca pe o realizare a lor insis nu o sa traim bine
  De fapt aici descriu un defect al societatii.

  Oricum, succes dle Comanescu si intregii dvs. echipe !!!
  Occidental ziarul dumneavoastra, chiar daca multi nu o recunosc !
  Tine-ti-o tot asa !
  Iubesc concurenta ,ca altfel nu am evolua, nu?
  Mult succes !

  .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *