Buna ziua, Parchet

A inceput urmarirea penala impotriva celor de la “Buna ziua, Ardeal”. De fapt, trustul “Gazeta” – Liviu Man, Adrian Avarvarei, dar speta e la “Buna ziua, Ardeal”, adica BZA.

Acum vreo 12-13 ani, Liviu Man conducea o gazeta vie, inteligenta, nerentabila, anticomunista, pe nume “NU”, mai curand de la fosta revista studenteasca “Napoca Universitara” decat de la volumul omonim al lui Eugen Ionescu. Am avut placerea sa fiu redactor-sef ajunct pe “sub-redactia” Bucuresti la “NU”. Vremurile se schimba…

UPDATE: Andrei Crivat are deja mai multe amanunte aici. Un numar de manageri de la “BZA” au fost ridicati de mascati. Contine comunicatul Parchetului, in care numele sunt date doar cu initiale. Baga, Petrisor…

UPDATE 2: Numarul si numele celor ridicati de mascati difera de la o sursa la alta, drept pentru care am scos numele, desi altfel cred ca Andrei Crivat stie ce spune, fiindca e la fata locului si se comporta cu informatia ca un ziarist. Mergeti la linkul catre Andreicrivat.Vinul.ro ca sa vedeti diferite informatii si actualizari.

UPDATE 3: Ceea ce pare a fi un comunicat BZA aici. Pe scurt: Man si compania au luptat impotriva coruptiei, in grupuri, timp de 16 ani, dar coruptia i-a invins si pe deasupra le-a luat si telefoanele si calculatoarele. Andrei Crivat da cinci arestati: Liviu Man, Ioan Otel, Dorel Vidican, Aurel Muresan si Anca-Elena Cocut, pe 29 de zile, si doi lasati sa plece: Adrian Avarvarei si Mihai Petean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *